Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

U njegovim pantalonama - 7 osećaja u kojima on najviše uživa

Autor Jasmina Glisic
Autor Jasmina Glisic

OK, znamo da mislite da su, kada do ovoga dođe, muškarci uglavnom „pravolinijski“, ali ako želite da budete umetnica ljubavi, važno je da znate i neke njegove kompleksnije želje i očekivanja. Slobodno zađite u „opasne“ zone i iznenadite ...

Bilo kakav dodir u blizini njegove muškosti - rukom, ustima, kolicima u supermarketu - obično je sasvim dovoljan da ga napali. Ali samo „dovoljno“ nije uvek dovoljno. Baš kao i vi, i frajeri žude za različitim dodirima po celom telu. Vaše mazne pokrete i izazovno pipkanje on drhtavo priželjkuje. Zato ga češkajte, stiskajte i grizite... Da, da, on žudi za nežnim ugrizima.

Vijugavo češkanje

Vama je možda dovoljan nežan, tek osetan dodir od koga vas podilaze žmarci, ali muškarci to vole nešto jače. Zato ćete, ako želite da i on jednako uživa, morati da isučete nokte. Počnite nežno, a potom sve snažnije i osetićete kako mu uzbuđenje raste, objašnjavaju seks terapeuti. Ako mu pri tom „vijugate“ noktima po koži, nepredvidivo šarajući i kružeći, više ćete mu stimulisati nervne završetke i biće osetljiviji na dodir nego ako samo klizite gore-dole, dok on unapred zna šta ga čeka.

Na različitim delovima tela prijaće mu pritisak različite jačine, što varira od momka do momka. Za početak, probajte da ga češkate po glavi. Jedna od stvari koje muškarac voli jeste kada svojoj devojci stavi glavu u krilo, a ona mu noktima češka kožu. To je opuštajuće i fantastično. Obično, posle nekoliko minuta češkanja, on bude totalno uzbuđen i spreman za akciju.

Kada završite sa glavom, skinite mu odeću i recite da legne na krevet. Nežno mu klizite noktima, izvlačeći krivudave linije u obliku slova S, po rukama, grudima, niz torzo i po nogama. Kad god se približite osetljivim tačkama kao što su bradavice i unutrašnja strana butina, skrenite, ostavljajući posebno senzitivne delove za kasnije - tako ćete ga slatkim iščekivanjem dovesti do tačke ključanja. Čak možete i da unesete više uzbuđenja u seks u misionarskoj pozi tako što ćete mu noktima prelaziti po leđima i grudima. A pošto mu je koža na ovim delovima tela najdeblja i najmanje osetljiva, možete slobodno dobro da ih zarijete.

Čvrst stisak

Možda mislite da se sa njegovim međunožjem mora nežno rukovati - što je donekle tačno - ali muškarci u stvari vole energičan stisak. Naravno, blagi dodiri im prijaju, ali posle toliko godina nimalo nežne masturbacije, navikli su na čvršći stisak koji im je potreban da bi došli do vrhunca. Zato, budite uverene, rado bi vam (ako to već i ne urade) stavili do znanja kakav stisak vole - bukvalno.

Ne morate da čekate da vam vaš dragi sam demonstrira kako on to voli. Postoji zlatno pravilo: stisnite ga kao što biste stisnuli balon pun vode - dovoljno jako da ga čvrsto držite, ali ne toliko da vam pukne. Naravno, supersnažan stisak mu prija i pri seksu. Kegelove vežbe će vam ojačati mišiće, ali moguće je i dodatno pojačati stisak tako što ćete dok vodite ljubav, kada ste vi odozgo i imate kontrolu nad pokretima, stezati vaginalne mišiće. Dodatno trenje i čvršći stisak možete mu pružiti i u modifikovanoj verziji seksa „otpozadi“ - kada uđe u vas, sasvim se spustite i lezite na stomak. Čak i u misionarskoj pozi možete da mu priuštite jači stisak. Skupljene noge podignite ka glavi, a zatim se celim telom okrenite na bok i spustite noge na krevet. Završićete maltene u pozi fetusa - na boku, glavom i ramenima okrenuti ka njemu, kako biste mogli da se gledate i ljubite - dok on leži iznad vas u položaju kao da radi sklekove.

Grubi dodiri

Možda niste u fazonu lisica i kožnog povoca, ali to ne znači da treba da se plašite agresivnosti pri seksu. Istraživanja pokazuju da je osoba, što je više seksualno uzbuđena, to manje osetljiva na bol. Ako u zanosu budete malo silovitije, to će ga samo još više uzbuditi. Naravno, granice se podrazumevaju. Nikada se ne zna kako će vaš dragi reagovati, zato počnite blažim dodirima.

Ljubite ga niz vrat i po ramenima i povremeno iznenadite nestašnim grickanjem - dovoljno snažnim da ga oseti, ali ne toliko da mu ostanu tragovi zuba zbog kojih će mu posle biti neprijatno u javnosti. Tako ćete mu dodatno stimulisati nervni sistem, protresajući ga snažnim talasima užitka. Ako to dobro prođe, idite korak dalje. Kada ponekad devojka pokazuje razuzdanost u krevetu - grize dečku ramena, stiska mu bradavice, pljeska ga po guzi, čupka za kosu... - to nadograđuje sam čin vođenja ljubavi, uzbudljivo i moćno, a sprečava potencijalno zasićenje od ustaljenog seksa.

Divlje grabljenje

Kada vas ponese strast, želite još, još i još. Zvuci koje ispuštate možda mu stavljaju do znanja koliko uživate, ali kada ga divljački zgrabite, tek tada oseti da su vas potpuno obuzeli animalni instinkti. I vaš dečko će pokazati životinjske reakcije kada ga ščepate i stisnete uz sebe. On vidi da ste se potpuno predali užitku i strasti, toliko da se više ne kontrolišete, a to će ga strašno uzbuditi i vrlo prijati njegovom egu.

Muškarci čeznu za slikom devojke koja ga, dok doživljava orgazam, grabi po telu kao da je na divljem konju sa koga će pasti ako se ne bude držala iz sve snage. Ukoliko u seksualnoj ekstazi kidišete na njegova ramena i leđa kao da ćete mu odrati kožu, misliće da je pastuv za enciklopedije seksa. Dok ste na njemu, a hvatate ga za mošnice kao da su poslednja slamka spasa, pružate mu ludilo vođenja ljubavi, što će biti najbolji pokazatelj da zaista uživate dok je u vama.

Naizmenično toplo-hladno

Nema ništa bolje od vruće kupke zimi ili osveženja u hladnom bazenu za vreme nesnosnih vrućina. Zašto? Zbog kontrasta. Pa, iste te osećaje možete da upotrebite i u seksi igrarijama.

Ako mu prvo ugrejete kožu, a onda ga iznenadite ledenim dodirima, proći će ga trnci užitka, objašnjavaju seks terapeuti. Obrnuto, grejanje prethodno rashlađene kože ima relaksirajuće dejstvo. U svakom slučaju, kombinacija toplog i hladnog (ne vrelog i smrzavajuće ledenog) u erotskoj igri će naizmeničnim nadražajima nervnih završetaka prožeti celo telo talasima uzbuđenja.

Ima mnogo lubrikanata što greju i hlade i vredi ih probati pri masaži, odnosno ručnom radu „tamo dole“ i seksualnom odnosu (stručnjaci savetuju da se držite proizvoda na bazi vode ili silikona, bez dodatka mente ili sličnih nadražujućih supstanci). Ali zašto za oralni seks ne biste probali nešto slasnije? Ponesite u spavaću sobu sladoled na štapiću (ili, ako vam je lakše za rukovanje, čašu ledene limunade), uzmite malo i potom se uputite svom dragom ispod struka. Istovremeno će osećati kako ga sladoled hladi, a vaša usta i dah greju - i od jednog i od drugog će ga prožeti trnci zadovoljstva.

Još jedan način kombinovanja kontrastnih osećaja jeste uz pomoć vode. Ako biste, posle zajedničkog tuširanja, seli na krevet kraj svog dragog i nežno ga dodirivali krajevima vlažne kose, podarićete mu super momente, jer se on posle tuširanja oseća ugrejano i toplo, pa svaki vlažan i hladan dodir doživljava kao prijatan drhtaj osveženja. Biće vam sjajno kada se uverite koliko uživa.

Dodir vašeg glatkog tela

Muškarcima je koža grublja, maljavija... Oni ne rade piling. Zato posebno uživaju u svilenkastom dodiru ženske kože. Vaša meka i putena koža mu je tako ženstvena i senzualna da ga izuzetno uzbuđuje, čak više i od vizuelnih stimulansa. Provereno! Kada planirate viđanje sa svojim dragim, pripremite se tako što ćete prvo pod tušem uraditi piling morskom solju, a potom se namazati tankim slojem hidratantnog mleka za telo. A onda, kada se privijete jedno uz drugo u krevetu, uzmite ga za ruku i nežno je vodite po celom svom telu: nogama, stomaku, grudima, leđima i rukama. Kao uvod u oralni seks, možete maziti njegov penis i butine svojim grudima dok ga ljubite po stomaku i vratu. Zbog takvih dodira neće biti siguran da li je to sve san ili java i biće oran za dalju akciju.

Pritisak

Da, da - to je poslednje što muškarci žele u vezi. Ali, u krevetu je već druga priča. Povećanje pritiska krvi u penisu pojačava erekciju i intenzivira užitak.

Kako tačno to da izvedete? Prstima mu čvrsto obuhvatite koren penisa. Možda vama ne zvuči prijatno, ali verujte nam na reč, svideće mu se. Palcem i srednjim prstom napravite tesan prsten kojim ćete mu stegnuti koren penisa, što će mu zadržati krv u penisu i dodatno ga uzbuditi. A onda, tik pre orgazma, pustite - osetiće pravu orgazmičku erupciju.

Ako volite seksi pomagala, isti efekat možete postići i uz pomoć elastične gumice za kosu. Prosto mu je za vreme seksa držite obmotanu oko korena penisa - čvrsto, ali ne bolno, a ostatak obmotajte oko prstiju. Kada se približi vrhuncu, pustite krajeve tako da gumica spadne pre nego što ga ispuni talas eksplozivnog užitka.

5 doživljaja koje mu nikada ne treba prirediti

  • Uvrtanje testisa
  • Češkanje rendetom za sir
  • Dašak u uho u stilu: „Čik pogodi da li sam za večeru jela crni luk?“
  • Čelični pritisak u perineum 
  • Udarac u mošnice
Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader