Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

"Njegovom košuljom očistila sam pseći izmet": 8 urnebesnih priča o osveti bivšim momcima

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Stvarno je smešno... sve dok neko ne uradi to vama!

Raskidi su po pravilu grozni i ko vam kaže suprotno - laže. Dok u nekom prekid veze sa voljenom osobom izaziva tugu, nekima čak i olakšanje, a u ovim devojkama je izazvan bes i nisu odolele da se svojim bivšim dragim momcima osvete na najluđi mogući način.  

Slatko ćete se nasmejati (jer mi jesmo)...

Uvrede preko Netflixa

"Nakon što smo prekinuli još uvek sam imala pristup njegovom porodičnom Netflix nalogu. Iskoristila sam to tako da sam stalno menjala korisnička imena u "Varalica", "Lažljivac" ili "Onaj koji ne zna sa ženama". Neko je menjao imena koja bih stavljala u prvobitno, ali me nije odjavio, kao da ih je zanimalo šts ću sledeće da napišem..."

Povezane vesti

Pseća posla

"Pas mi je imao dijareju u stanu pa sam iskoristila odeću koju je ostavio kod mene da lepo očistim nered."

Pucanje po šavovima

"Olabavila sam šavove na svim njegovim pantalonama, tako da kad god negde sedne mu puknu. To je bilo neporedno pre raskida, kao da sam predosetila šta treba da uradim."

Povezane vesti

Nastavak na sledećoj strani...

Tempirana bomba

"Nakon raskida se nastavio je da koristi moj HBO nalog. Znala sam to, ali sam čekala do nekoliko minuta pre početka nove sezone "Game of Thrones" i onda promenila lozinku. I dalje se tome naslađujem"

Lažna uzbuna

"Saznala sam da me je zapravo celu našu vezu varao i kada smo prekinuli, zamolila sam svoju trudnu cimeriku da se popiški na test za trudnoću i ostavila mu ga pred vratima, bez ikakve poruke. Kasnije sam saznala da je plakao i neke devojke diskretno zapitivao da li je test njihov. "

Povezane vesti

Poziv na seks

"Kada smo završili vezu, blokirala sam njegov broj, ali sam napravila profil pod lažnim imenom na jednoj dejting aplikaciji i svim momcima koje bih upoznala tamo, dala sam njegov broj. Ne znam epilog priče, ali sigurno bih se dobro zabavila gledajući njegovu zbunjenu facu dok ga razni muškarci zovu na dejt ili seks". 

Odličan šoping

"Nakon raskida, shvatila sam da je u mom stanu ostala jedna njegova nova košulja, koju još nikad nije obukao, niti skinuo etiketu. Vratila sam je u prodavnicu i rekla da sam izgubila račun pa sam je zamijenila za novu haljinu."

(Ne)par obuće

"Kada sam dolazila po svoje stvari nakon prekida veze nije ga bilo kod kuće (hvala Bogu). Uzela sam mu (ok, ukrala) po jednu cipelu iz svakog para i bacila u obližnji kontejner."

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader