Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Dobra ili loša ideja: 5 situacija kada se treba vratiti bivšem

Autor sofistankovic
Autor sofistankovic

Šta vi mislite?

Ako razmišljate o pomirenju s bivšim, u nastavku proverite u kojim je situacijama to čak dobra ideja. No s tom odlukom se ipak nemojte zaletati.

Mislite na njega u svim važnim trenucima

Ako i dalje pomislite na njega svaki put kada vam se dogodi nešto važno u životu, očito vam jako nedostaje i možda biste trebali preispitati svoje odluke.

Povezane vesti

Pokušavate ga učiniti ljubomornim

Ako smišljate načine da svog bivšeg učinite ljubomornim, to znači da vam je i dalje stalo do njega. Da ste ga zaista preboleli, ne biste se uopšte zamarali njegovim mišljenjem.

Upoređujete sve druge muškarce s njim

Ako sve potencijalne partnere upoređujete s bivšim i nikad mu nijedan nije ravan, očito su vaši osećaju prema njemu još i dalje jaki. Možda je vreme da mu prestanete tražiti zamenu i razmislite o tome što zaista želite.

Povezane vesti

Nedostaju vam sitnice

Normalno je da vam nakon prekida nedostaju zajednički razgovori i rituali, no ako vam nedostaju i njegovi izrazi lica, fraze koje je često koristio, muzika koju je slušao i razne druge sitnice, znači da još gajite jake osećaje prema njemu.

Nedostaju vam i loše stvari

Svaka veza se suočava s raznim izazovima, a ako s nostalgijom gledate na svakodnevne prepirke i svađe s bivšim, moguće je i da ste spremni preći preko razloga koji je doveo do prekida.

Povezane vesti

Izvor: Index.hr  

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader