Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Uz ova 3 poteza osvojićete ga već na prvom dejtu!

Autor sofistankovic
Autor sofistankovic

Jer, znate kako kažu: Prvi utisak je najvažniji!

Hteli vi to priznati ili ne, prvi utisak je jako bitan, pogotovo kada idete s nekim na dejt.  A želite li svakog frajera već pri prvom susretu oboriti s nogu, sledite ova tri jednostavna pravila koja pale baš uvek:

1. Zaboravite na telefon

Budimo realni, nikome ne laska dok neko u njihovom društvu stalno proverava svoj mobilni, a pogotovo kada je reč o romantičnom dejtu. Stoga, ako želite ostaviti dobar utisak kod svog potencijalnog dečka, ostavite telefon u torbi i zaboravite da ga imate.

Povezane vesti

2. Preuzmite inicijativu

Umesto da čekate da vas ponovno nazove, odmah na prvom dejtu predložite mu mesto i vreme vašeg sledećeg sastanka. Momci se s vremena na vreme vole odmoriti od funkcije organizatora izlazaka, a preuzimanje inicijative osiguraće vam dodatne bodove odmah u startu.

Povezane vesti

3. Ispričajte mu o frajeru koji vas je muvao

Odmah na početku ćemo vas upozoriti da na prvom dejtu ni u kojem slučaju ne spominjete bivšeg dečka. No frajeru koji vam se sviđa slobodno možete pričati o momcima koji su vas bezuspešno muvali, jer, kada čuje da se muškarci zanimaju za vas, postaćete mu puno zanimljiviji, a laskaće mu i činjenica da ste odbili druge, a njega ne.

Povezane vesti

Povezane vesti

Izvor: Index.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader