Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Otklonite ih: 5 najčešćih grešaka zbog kojih nam se veza sa partnerom završava!

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Svi grešimo, ali činjenica je da svaki odnos mora svakodnevno da se neguje...

Verovatno imate neke loše odnose iza sebe. Svako od nas je bar jednom bio u vezi koja se nije završila slavno. Za ostvarenje dobre veze često je potrebno mnogo kompromisa. Međutim, čak i dugotrajni i snažni odnosi mogu vremenom propasti.

Postoji nekoliko grešaka koje mogu uništiti vezu.

Strah od poverenja

Svako od nas ko je povređen u prošlosti, sigurno se plaši da ponovo veruje. Ova blokada često izaziva strah od uspostavljanja novog odnosa i ponovnog poverenja u drugu osobu. Niko nije rekao da će biti lako prevazići, ali vredi pokušati. Može se ispostaviti da ćemo pronaći najdivnijeg partnera kome možemo verovati i poveriti svaku našu tajnu, i on će biti naša podrška.

Tretiranje odnosa kao glavnog izvora sreće

Mislite da ste samo sa svojim partnerom srećni. Vremenom počnete tretirati vaš odnos kao kiseonik, bez kojeg ne možete živeti. Samo, šta će se dogoditi ako vam ponestane kiseonika i veza se raspada?

Manjka vremena za partnera

Čak i najlepši odnos će se raspasti ako partneri prestanu brinuti o sebi. To se dešava tako često kada nam se čini da je u našoj vezi tako divno da više ništa ne treba učiniti. Imamo utisak da će tako ostati zauvek. To je greška! Moramo se brinuti o odnosima svaki dan, jer ćemo tek tada biti u stanju da stvorimo veliku i jaku vezu dugi niz godina.

Povezane vesti

Osećaj da laž nije ništa loše

Reči naših baka da su "u laži kratke noge" važe i danas. Ovo treba da zapamtite kada želite da učinite "nevinu laž zbog toga". Počećete da imate tajne i stvorite nezdravu atmosferu koja će uništiti vaš odnos.

Nemogućnost da se započne odnos od početka

Kada za sobom imamo teško iskustvo, često se ne možemo ostvariti u novoj vezi. Otrovni odnos u kojem smo bili utiču na nas i teško je izaći iz njega. Dok ne prekinete prošlost, možete biti sigurni da nećete stvoriti iskrenu vezu.

Povezane vesti

Izvor: Zenskimagazin.rs

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader