Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

3 saveta kako da završite seks koji predugo traje!

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Vođenje ljubavi možda nije uvek onako kako smo očekivale, pa se često dešava da predugo traje a ne možete doći do vrhunca...

Koliko nije lepo kad nakon dva minuta u krevetu kaže: "Gotov sam!" i okrene se zadovoljno na drugu stranu, toliko može naporno i mučno biti ako za vreme seksa jednostavno ne može da svrši.

Jedno nikako ne treba da radite: nadate se, gledate u plafon i što je moguće jače i izazovnije stenjete. Osim što je to neiskreno, nije nikakvo rešenje. Sa ova tri trika ćeš svog partnera dovesti do vrhunca…

1. Koristi lubrikant

Ako je pravilo da tvom partneru treba mnogo više vremena da svrši od tebe, onda je lubrikant tvoj prijatelj. Posebno kad si već duže vreme "daleko iza granice", može doći do neugodnog trenja. Lubrikant te štiti od toga, a možda ćeš i još jednom moći doći do vrhunca.

2. Budi kreativna

Ništa ti neće pomoći ako pola večnosti - uvek u istom položaju - čekaš srećan kraj. Pre nego što seks počne da ti stvara neprijatan osećaj, smisli i probaj nešto što bi ga moglo gurnuti do cilja. "Pruži mu ruku" ili ga oralno zadovoljavaj. Najbolje sama znaš što ga zaista uzbuđuje: iskoristi to pa neće puno trajati dok zadovoljno ne padne na jastuk.

Povezane vesti

3. Reci šta želiš

Ako te njegov maratonski seks umara, onda moraš šapnuti partneru na uho svoje želje. Ako je njegov maratonski seks na dnevnom redu i to te opterećuje, onda treba sa njim da razgovaraš o toj temi pre nego što odete u krevet. Ako mu je malo stalo do tebe, onda će se sledeći put orijentisati prema tvojim željama.

Povezane vesti

Izvor: Miss7

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader