Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Nema izgovora: Za ove stvari morate da imate vremena koliko god da ste zaljubljeni!

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Svakoga ponesu ljubav i emocije, ali neke stvari ne smeju da trpe zbog toga...

Ako imate super prijatelje, ne vršite presing na partnera da vam mora biti "sve"

Ako od jedne osobe očekujete da vam bude i ljubavnik i najbolja prijateljica i psihijatar, malo je reći da je preopterećujete. Osim toga, poenta prijateljstva je katarzično iskustvo koje doživljavamo kada imamo nekoga sa kim nismo u vezi, da nas savetuje oko eventualnih nesuglasica u samoj vezi.

Zanimljiv društveni život će sprečiti moguću dosadu u vezi

Naravno da ćete ići u izlaske sa drugim parovima ili celom ekipom, ali važno je i da svako od vas izlazi sam sa svojim društvom i najboljim prijateljem/prijateljicom nasamo. Tako ćete imati priliku da popričate sa njima (nije pristojno zapostaviti prijatelje kad ste srećno zaljubljeni - možda oni imaju neki problem o kojem im nije prijatno da pričaju pred vašim novim partnerom).

Ako razvijate svoju karijeru, imaćete više tema za razgovor

Bavite li se različitim stvarima, uvek ćete moći jedno od drugog da naučite nešto novo, a ako ste u istoj ili sličnoj struci, moći ćete da razmenjujete iskustva. U svakom slučaju, ako se oboje razvijate u profesionalnom smislu neće vam ponestati tema - ako ništa uvek možete pričati o onoj koleginici sa posla, koja vam baš nikako nije legla.

Povezane vesti

Ako imate hobi, veće vam je samopouzdanje

Ako je jedina stvar koja vas "definiše" vaša super romantična ljubavna priča, ako nešto krene nizbrdo ili se samo posvađate, to će vas pogoditi mnogo jače nego ako svako od vas ima svoje sopstvene interese nevezane za vaš odnos.

Dobro je zadržati dozu tajnovitosti u vezi

Kako ćete to najlakše postići? Pa tako da ne provodite baš svaku noć zajedno! Odvojite ponekad jednu noć samo za sebe i posvetite se stvarima u kojima uživate sami. Upravo će pomešani osećaji bliskosti i tajnovitosti rezultirati napetošću, koja je potrebna da bi ostali "ludo zaljubljeni".

Povezane vesti

Izvor: Cosmopolitan.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader