Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Cosmo otkriva: OVI znaci pokazuju da vaš partner nije preboleo bivšu!

Autor sofistankovic
Autor sofistankovic

Saznajte da li je vaš partner jedan od njih

Biti zaljubljen u nekoga ko svoju prošlost nije ostavio iza sebe definitivno je jedna od težih stvari u ozbiljnoj vezi.

Nekada ljudi u novu vezu uđu pre nego što "zaleče slomljeno srce", pa time sebi dodatno zakomplikuju ljubavni život. Postoje, međutim, znakovi koji mogu da otkriju da vašem partneru nedostaje bivša devojka.

Fotografije i pokloni 

Ako vaš partner još uvek ima fotografije bivše devojke na svom telefonu i poklone koje je od nje dobio, i koje smatra vrednim, to će verovatno kod vas proizvesti sumnju. U tom slučaju bi trebalo da obavite iskren razgovor o tome i da razjasnite situaciju.

Psiholozi utvrdili: Svakodnevne sitnice na koje ne obraćate pažnju - spašavaju brak!

Poređenja 

Spominjanja imena bivše devojke i prisećanja na prošlost, poređenja vaših navika, ličnosti, smisla za modu i drugih stvari sa onim što je predstavljala ta devojka je razlog za brigu. To može da se dogodi povremeno tokom određenih razgovora, ali ako pređe u rutinu, to može da se smatra alarmom na koji bi trebalo da obratite pažnju.

Izlasci na ista mesta

Ukoliko vaš partner preferira da vas vodi na mesta na koja je ranije odlazio sa bivšom devojkom, to pokazuje da pokušava da sledi staru šemu i oživi stara sećanja.

7 saveta kako da sačuvate ljubav u vezi na daljinu!

Prijateljstvo sa bivšom

Sasvim je normalno ostati u dobrim odnosima sa bivšom devojkom kada muškarac u potpunosti iza sebe ostavi prošlost i više ne gaji osećanja prema njoj. Ali ako on traži načine da ostane u kontaktu sa njim, to može da bude pokazatelj da ipak želi nešto više od samog prijateljstva.

Porodica bivše devojke

Nema ništa loše u tome da se bude pristojan prema članovima porodice bivše partnerke, ali posle raskida nije baš sasvim normalno nastaviti biti deo porodičnih okupljanja. To pokazuje da je vaš partner još uvek vezan za njenu porodicu ili da pokušava da bude aktivno umešan u njihov život zbog nekog razloga.

Mali ljubavni vodič: 6 slatkih načina da mu budete još više seksi

Društvene mreže i krug prijatelja

Ako vidite da vaš partner prečesto i nepotrebno komentariše postove bivše devojke na društvenim mrežama, trudi se da ostane u kontaktu sa zajedničkim prijateljima ili pokušava da sazna šta se događa u njenom ljubavnom životu, onda vam je sve jasno.

Neiskren razgovor

Kada dođe trenutak da odlučite da razgovarate o onome što vas zabrinjava, vaš partner može da pokuša da promieni temu kako bi vas "ućutkao". U tom slučaju je jasno da nije spreman na otvoren razgovor o bivšoj devojci i da nešto krije, a to je ogromna prepreka ka uspešnoj vezi.

Izvor: Super žena

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader