Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Sorry, not gonna happen: 7 klišea iz romantičnih filmova koji su NEMOGUĆI u stvarnom životu

Autor sofistankovic
Autor sofistankovic

Romantičan poljubac na kiši? Da li ste sigurne da to želite?

Koliko smo samo puta gledali ljubavni film i zamišljali takve poljupce ili takve scenarije u našoj ljubavnoj priči. Na žalost ili na sreću, režiseri takvih filmova veoma vole da ulepšaju stvarnosti, a ponekad čak i izmišljaju nešto što se ne dešava u običnom životu.

Evo nekoliko primera:

Poljubac na kiši

Odlučujući da ponovite scenu iz vaše omiljene melodrame, zapamtite: sve će biti malo više prozaično nego u filmovima. Šminka će se razmazati i pretvoriti vas od seksi lepotice u mrzovoljnu pandu, vaša će se kosa zalepiti za vaše lice, a mokra i ledena odeća učiniće da više drhtite od hladnoće nego od uzbuđenja.

Zbogom na aerodromu

Imali ste odličan vikend zajedno, ali vreme je da se oprostite i odletite u vaš rodni grad. Vi ga ljubite i nakon nekoliko trenutka nestanete. Voleli bi da se okrenete i ponovo ga vidite - trčeći kroz aerodrom u pokušaju da vas sustigne i povede do rampe! Šteta je što je to moguće samo u bioskopu: zaposleni na aerodromu nikada neće propustiti vašeg partnera izvan zone za putnike.

Sastanak na vrhu Empajer Stejt Bildinga

Nezaboravna scena iz "The Unforgettable Romance" je inspirativna, ali nerealna. Da biste došli do Empajer Stejt Bildinga, prvo morate da platite 30 dolara, dođete do posmatračke palube u prepunom liftu. Nakon takvog testa sile do romantike nećete stići.

Laž koja ne uništava vezu

Evo još jednog scenarija tipičnog za romanse: momak se zaljubi u devojku i, ne znajući kako da osvoji njeno srce, oblači poslovno odelo i izgleda kao obećavajući biznismen. Bliže finalu komedije, tajna postaje jasna: konačno saznaje da njen partner nema liniju na Forbesovoj listi, ali ... šta vidimo? Izgleda da se još više zaljubljuje u njega! U stvarnosti, to se teško događa: kome je potreban pravi odnos koji počinje lažima?

Strastveni seks pod tušem

Svako ko je pokušao seks ispod tuša zna da je ovo više nezgodno nego romantično. Da bi sve izgledalo kao u erotskom filmu, morate se prilagoditi i vežbati.

Izuzetno lepo donje rublje

Koliko često u spontanom seksu nosite luksuzni donji veš? Mislimo da je to moguće u retkim situacijama. Međutim, režiseri romantičnih filmova obično imaju drugačije mišljenje o tome.

Veš nestane tokom predigre

Da li ste ikada videli kako junak romantične melodrame, koji je slučajno bio u spavaćoj sobi svoje devojke, iz petog pokušaja pokušava da skine čarape ili ne može otkopčati grudnjak? Obično se sve dešava tako brzo da nemamo vremena ni da shvatimo gde je isparila odeća. Uprkos činjenici da su scene seksa u filmu daleko od istine, teško je pobiti njihovu lepotu i senzualnost.

Izvor: Ženski magazin

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader