Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Prestanite da ih radite: Ovo su 4 stvari koje nijedan muškarac ne podnosi!

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Možda su za vas neke stvari normalne i ne smatrate ih pretnjom po vašu vezu, ali ON ih nikako ne voli...

Verovatno se pitate zašto odnos sa partnerom ne može da bude idealan, ali postoji mogućnost da ste nekada i vi krivi za svađe i prepirke.

Planiranje njegovog vremena 

Možda ste vi rođena organizatorka i vaše ideje su genijalne, ali planovi koji uključuju njega, a koje donosite bez njega, neće naići na odobravanje. Uopšte nije stvar u tome koliko je neki plan dobar ili ne, bitno je to što će on imati osećaj da njegovo mišljenje nije bitno i da ga ne poštujete dovoljno. 

Slobodno vi razrađujte ideje, ali ga svakako prvo upoznajte sa njima pre nego što ga dovedete pred gotov čin. 

Odnos mama - sin 

Ako mu svakodnevno zamerate mnogo stvari, zapitajte se da li ste spremni da ćutite i trpite to dok god ste zajedno, jer ako mu mama tokom celog života nije usadila neke navike, verujte da nećete ni vi. 

Plakanje 

Neće vam uzeti za zlo ako se rasplačete na emotivnu scenu iz filma, a ni ako vas zadese neki ozbiljni problemi. Ali ako lijete suze svaki put kada uđete u raspravu sa njim, budite sigurni da vam se ne piše dobro jer to mrze iz dna duše. 

Odrastite i prestanite da se ponašate kao razmažena princeza. 

Povezane vesti

Prijateljstvo sa bivšim 

Ne kažemo da morate da prekinete svaki kontakt sa bivšim partnerom, ali nastojte da mu ne prepričavate vaše kafe, sastanke i šale. Koliko god vaš odnos sa bivšim bio bezopasan, on će na njega uvek gledati kao na ozbiljnu pretnju, tako da što manje zna o vašem druženju - to bolje po vas.

Povezane vesti

Izvor: Superzena.b92

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader