Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Šta sve utiče na vaš seksualni život: Pet grešaka koje znaju odbiti muškarca

Autor sofistankovic
Autor sofistankovic

To što vaš seksualni život nije više uzbudljiv kao pre, možda nije zbog vašeg partnera...

Ni sama nisi svesna da zapravo krivac možeš biti i ti i da zbog nekih stvari koje možda radiš odbacuješ njega od sebe. O tome stalno razgovaraš s najboljom prijateljicom jer ti je neugodno voditi razgovor s njim o vašem seksu, no, to je pogrešno. Umesto da se žališ prijateljici kako nisi doživela orgazam ili kako on nije svršio, popričaj malo s njim o tome, možda dođete do zanimljivih otkrića. No, šta, osim ćutnje, može loše utecati na vaš seksualni život?

1. Misliš da je njegov orgazam odraz tvoje seksualne moći 

Verovatno ti se dogodilo da posle seksa tvoj muškarac nije svršio ili nije bio jednako uzbuđen. No, nema veće greške nego da budeš ljuta i da razmišljaš o tome. Dakle, umesto da se uvrediš - budi znatiželjna, budi ljubazna, a najviše od svega budi strpljiva. Samo na taj način videćeš da li ti i tvoj partner možete zajedno otkriti put do više užitka i - orgazma.

2. Sram te pričati o seksu s partnerom

 Smešno, ali istinito: ljudima se nije problem seksati, ali im je problem pričati o seksu.  Mnoge žene često se srame svojih seksualnih želja i potreba pa to prećutkuju svom partneru. Radije to ispričaju najboljoj prijateljici jer imaju potrebu negde to izbaciti, ali to nije dobar put. Ako ti i tvoj partner nemate dobru komunikaciju, vaš seks je dosadan, monoton i ne zadovoljava ni tebe ni njega.

3. Nikad ga ne gledaš u oči

 Gledanje u oči ponekad je prilično neugodna stvar, međutim, ono može pomoći produbiti seksualnu vezu. Kada se gledate u oči pojačava se osećaj povezanosti, ali i priznaje ranjivost. 

4. Držiš se stalno istih poza

 Tvoj seks s bilo kojim partnerom uvek je isti. Ne menja se zato što ti imaš svoju najdražu pozu i ne dopuštaš mu da je promenite. Ali, tvoj muškarac verovatno drugačije razmišlja. Avanture, istraživanja i iznenađenja uvek čine seks uzbudljivijim, ako se opustiš i predaš, sigurni smo da će i tebi biti. Zato, umesto da se držiš istog, predloži mu neku novu pozu ili novo mesto. Kreni s malim koracima, primera radi, jutarnji seks ispod tuša ili onaj na kuhinjskom stolu mogu delovati prilično stimulativno. 

5. Shvataš odbijanje seksa kao odbijanje tebe

Tvoj partner nije raspoložen, a tebi je baš do seksa. On te odbija, a ti se osećaš okrutno odbačenom i ne shvaćaš ga - no, trebala bi. On, naime, ne razmišlja na način da te uopšte ne želi, nego samo da te želi kasnije. Zamisli da te neko poziva da idete jesti kad nikako nisi gladna i kad odbiješ, ta osoba se naljuti, histeriše i plače. E, tako je i u ovom slučaju. Nemoj uvek odmah skakati na sve i pokušaj ne uzimati sve jako lično.

Izvor: Miss7

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader