Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Stiže leto: 4 načina da ojačate vezu sa partnerom u junu!

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Mali trikovi zbog kojih ćete se mnogo bolje osećati...

Dugi i topli dani su pred nama, savršeni za unapređivanje naše veze sa partnerom...

Verovali ili ne, jun nam dolazi za nekoliko dana, a ovaj mesec možete iskoristiti za poboljšavanje i jačanje vaše veze sa partnerom, nezavisno od toga da li ste u braku ili ne. Svakom paru je potrebno malo izdvojenog vremena i drugačija rutina da bi se vratili u pravi kolosek, što nije ni malo teško kada znate šta treba da preuzmete radi toga.

Danas ćemo vam otkriti nekoliko jednostavnih saveta koji će vam pomoći da vezu podignete na viši nivo. Da li ćete sve uraditi u nedelju dana ili aktivnosti proširiti na čitav mesec  - na vama je, ali budite sigurni da će vam uspeti. Saznajte o čemu se radi...

Provedite dan pored vode

Reka, jezero, more... Šta vam je bliže ili pristupačnije - vi odaberite, ali je bitno da budete pored vode. Naučno je dokazano da ona ima smirujuć efekat na telo čoveka. Zato izađite na obalu i provedite čitav dan zajedno. Možete napraviti piknik, otići u celodnevnu šetnju, vožnju bicikle i iskoristiti taj trenutak za razgovor o svemu i svačemu.

Ne odgovarajte pitanjima i ne postavljajte ih bespotrebno

Ukoliko je proleće bilo ispunjeno skoro svakodnevnim raspravama, onda bi trebalo da promeite svoj način komunikacije i poradite dobro na tome. Zato zaboravite na pitanja, osim kada vas stvarno nešto zanima. Pitanja mogu pokrenuti razmišljanja poput kritike i napadanja, što može izazvati svađu. Umesto "Zašto kasniš?", kažite "Bila sam zabrinuta..." i sve će biti drugačije.

Povezane vesti

Zajedno skuvajte omiljeni obrok

Znate i sami koliko su zdraviji obroci kod kuće, nego bilo gde napolju, zato jedno veče iskoristite da zajedničkim snagama napravite vaše omiljeno jelo. Pored toga, kuvanje može biti i dobar afrodizijak pa završnica večeri može biti svakakva. Vino je takođe obavezno...

Napravite pauzu od društvenih mreža

Svi znamo da je naša zavisnost od telefona i interneta sve veća i veća, pa zašto ne biste iskoristili period za zbližavanje sa dragim kao i istovremeni odmor od Instagrama i Fejsbuka? Izazovite sebe i ulazite na aplikaciju jedan ili dva dana, mesec ili godinu i videćete koliko ćete se promeniti, kako prema, sebi, tako i prema vašem partneru i istovremeno vezi.

Povezane vesti

Izvor: Ženskimagazin.rs

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader