Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Kako da jasno stavite do znanja da još niste spremne da završite intimni odnos?

Autor sofistankovic
Autor sofistankovic

Ovih 7 fraza možete koristiti kako biste pokazale partneru da još niste doživele orgazam

Mnoge žene se susreću sa partnerom koji odlučuje da se seks završava odmah nakon orgazma. Anketa na YouGov-u pokazala je da muškarci dva puta češće nego žene priznaju da su doživeli orgazam u svakom seksualnom odnosu. Činjenica da muškarcima i ženama treba različito vreme za orgazam je potpuno normalna. Ali vaše zadovoljstvo je jednako važno kao i zadovoljstvo vašeg partnera.

Ako ne znate kako da kažete momku da je prestao prerano, evo fraza koje će vam pomoći.

1. "Možemo li..."

Ako znate tačno šta želite, budite konkretni. Ponudite partneru određenu seksualnu pozu koja će vam pomoći da dođete do orgazma brže. Bolje je naučiti kako vaše telo radi, a masturbacija će vam pomoći da pojednostavite put do sopstvenog zadovoljstva - to je i samospoznaja i meditacija i način da se opustite kada drugi oblici seksa nisu dostupni.

Povezane vesti

2. "Još uvek te želim"

Ovo je pozitivan način da se traži više pažnje. Malo je verovatno da će se partner osećati krivim. Ne žalite se, ali pitate.

3. "Sada je moj red"

Ako ste uživali u svom partneru i želite da on učini isto, možete to reći u razigranoj formi. Seksualni terapeuti savetuju da budete jasni i samopouzdani. Dodajte malo drskosti, ali nemojte biti nepristojni.

4. "Još nisam završila"

Mnogi ljudi cene poštenu komunikaciju, tako da ako ste navikli da otvoreno razgovarate u vezi, ne bi trebalo da se mučite sa formulacijom. Partner će biti zadovoljan što ste iskreni sa njim, i on ne mora da pogađa šta osećate.

Terapeuti otkrili rešenja za probleme u seksualnom životu

5. "Dodirni me ovde"

Bilo bi lepo podupreti ovu frazu akcijom: uzmite njegovu ruku, usmerite ga na deo tela koji želite stimulirati i počnite se kretati kako želite. On je već postigao orgazam, tako da sada može da koncentriše sve svoje napore na vas. Pokažite mu i recite mu šta da radi, tako da ćete mnogo više uživati u procesu.

6. "Možemo da nastavimo"

Govor nije nužno o orgazmu, ako želite da dobijete prijatan osećaj, bez obzira na to kako se završava, recite tako. Muškarcima nije uvek jasno šta njihova partnerka oseća u krevetu, štaviše, mnogi uopšte ne razlikuju kada je žena dostigla orgazam i kada nije. Činjenica da on završava intimnost nakon što je dostigao vrhunac ne mora nužno govoriti o sebičnosti, možda je partner jednostavno pogrešno protumačio vaše signale.

7. "Drago mi je što si doživeo orgazam, ali još uvek nisam"

Prema psihologu Lori Mink, prvi korak je da zauzmete stav da imate isto pravo na orgazam kao vaš partner. Ako se ne slaže sa ovim, gubite vreme sa takvim čovekom.

Izvor: Ženski magazin

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader