Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Šta muškarci zapravo misle kad nam kažu da smo slatke, seksi i lepe?

Autor sofistankovic
Autor sofistankovic

Saznajte šta se krije iza ovih slatkorečivih epiteta.

Muškarci za razliku od nas često ne važu baš svaku izgovorenu reč pa nas često ostavljaju s upitnicima iznad glave. Zbog toga naš ženski analitički mozak ima jako puno posla, pogotovo u prvim mesecima veze. Nekad ni sami ne znaju da njihove izjave imaju dublje značenje, a ako te je ikad zanimalo šta se krije iza epiteta "lepa si", "slatka si", "seksi si", evo objašnjenja.

"Slatka si": oprezan je... 

Muškarci koriste ovu nevinu frazu u početnim fazama veze dok je teren još pomalo klimav - nije još siguran kako kotira kod tebe, ali ti ipak želi dati do znanja da mu se sviđaš. Nikako nemoj misliti da te zbog tvog baby lica ne smatra privlačnom ili zavodljivom, jednostavno ne želi da pomisliš kako te zamišlja isključivo u spavaćoj sobi. Imaj na umu da su slatke cure neodoljive i teško im koji muškarac može reći "ne", a često ih karakteriše i mladolik izgled.

Povezane vesti

"Seksi si": ovo ima vrlo duboko značenje 

Mnoge žene misle da se ovaj kompliment veže uz izazovan izgled, a on je u stvari mnogo više. Dakako, ako ti kaže da si seksi dok mu se približavaš u spavaćoj sobi u čipkastom donjem vešu, jasno je na šta misli. No, tvoj seksepil je puno više od toga! Seksi je ženina snaga i sposobnost da istovremeno odgaja decu, bude ravnopravna partnerka svom mužu i odrađuje osmosatno radno vreme; seksi je inteligentna žena koja zna što želi u životu i ne boji se to zgrabiti; seksi je pre svega ženin mozak, a tek onda pripijena haljina, visoke potpetice i donje veš.

Povezane vesti

"Lepa si": kompliment koji nosi najviše bodova 

Izraz koji u sebi sadrži savršenu kombinaciju slatkosti i seksipila. Muškarci se ovom reči ne razbacuju samo tako i čućeš ih iz njegovih usana tek u zrelijoj fazi veze. Ovde se takođe ne radi samo o fizičkom izgledu već o lepoti ženinog karaktera koji ga je potpuno očarao. Kada ti kaže da si lepa znaj da si ga osvojila na svim nivoima i da ostatak života želi provesti uz tebe. Zapamti, lepa haljina nije lepa sama po sebi, lepa je zbog žene koja je nosi.

Povezane vesti

Izvor: Miss7

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader