Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Evo šta način na koji se držite za ruke sa partnerom otkriva o vašoj vezi

Autor sofistankovic
Autor sofistankovic

Mali gestovi - velika značenja!

Jesi li ikada pazili na to što rade vaše ruke dok zajedno šetate? Da li se držite romantično za ruke, samo jednim prstom ili hodate jedno pored drugog bez dodirivanja ruku? 

Isprepleteni prsti

Volite se iskreno i duboko. Između vas ne može stati ni list papira i najradije provodite svoje slobodno vreme zajedno. To je super – ako nećete postati previše zavisni jedno od drugog.

Ukoso se držite za ruke

Vi ste dobar tim, a vaša veza nije previše ispunjena strašću. To možda zvuči malo obeshrabrujuće, ali ima puno prednosti: pošto plamen lagano gori, manji je rizik za svađe – i više vremena za bitne stvari.

Povezane vesti

Držite se s jednim prstom

Jasno je: treba vam sloboda. Previše blizine ne čini ništa dobra vašoj vezi – to se vidi i kod držanja ruku. Dok god je oboma potrebna distanca, to nije problem i vaša veza može vremenom dobiti novi polet.

Držiš ga "pod ruku" 

Rado ga držiš "ispod ruke"? To znači da su uloge jasno podeljene: ti kod njega tražiš blizinu i zaštitu – a on uživa u ulozi zaštitnika. Nema sumnje da taj princip može predivno funkcionisati.

Povezane vesti

Uopšte se ne dodirujete

Ako ne tražiš nikakvu blizinu od njega, to bi mogao biti loš znak – ali, naravno, ne treba biti. Možda vam veza nije više toliko duboka, možda vam jednostavno nije ugodno da se šetate držeći se za ruke. Najbolje je da razgovarate o tome – pre nego što neko donese pogrešne zaključke.

Izvor: Stil

Tagovi

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader