Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Ljubav zauvek ili samo avantura: Ova 3 znaka otkrivaju u kakvoj ste vezi!

Autor sofistankovic
Autor sofistankovic

Ne trošite svoje vreme na nešto što je uzalud...

Mnogim ženama i muškarcima teško je odrediti viđaju li se s osobom koja je potencijalno njihova srodna duša ili je reč o još samo jednoj prolaznoj avanturi. Da biste što lakše došli do odgovora, Cosmopolitan otkriva na koje znakove trebate obratiti pažnju.

Često nemate o čemu razgovarati

Ako vam se nije dogodilo nešto super zanimljivo ili se ne trebate dogovoriti gde biste mogli otići jesti, pronalazak teme za razgovor čini vam se kao najteži problem na svetu. Ako ne delite iste poglede na svet, nemate isti humor i stavove, poprilično je jasno da su male šanse za opstanak vaše veze.

Povezane vesti

Vaši stavovi se ne podudaraju

Baš kao što smo naveli u prethodnoj tački, ako se vaši stavovi sukobljavaju i ako jednostavno ne gajite ni slične vrednosti (porodične, religijske, političke, zdravstvene...), nema smisla da trošite vaše dragoceno vreme.

Povezane vesti

Zbog njega pate drugi ljudi u vašem životu

Iako je period zaluđenosti osobom u koju ste zaljubljeni potpuno normalan, postoje granice tolerancije za taj period. Ako primetite da ste zbog njega zapostavile karijeru, prijatelje i druge važne sastavnice svog života, trebale biste se zapitati šta vam uopšte dobro donosi veza s tom osobom.

Povezane vesti

Izvor: Index.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader