Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Kolumna: Tips and Tricks - Kako da vas muškarac nikada ne zaboravi?

Autor dstojkovic
Autor dstojkovic

Poznata glumica i komičarka Sandra Silađev, na svoj prepoznatljiv način i kroz prizmu nesvakidašnjeg humora, izdvaja deset saveta kako da vas muškarac nikada ne zaboravi.

Da li vam se dešavalo da pokušate da privučete muškarca, ali što ga više vučete on je sve dalje? Da li ste primetili da vam svi govore da žena treba da bude nezaboravna? Mi ćemo vam dati savet kako da vas se zauvek seća čak i ako je zauvek pobegao. 

1. Kada počnete da izlazite sa dečkom jako je važno da osvestite u sebi onu malu devojčicu koja je uvek sve dobijala tako što se baci na pod i histerično plače. Kada počnete da izlazite sa dečkom treba puno da plačete. Ne morate da se bacate na pod. Dovoljno je da se bacite njemu u zagrljaj i da mu kroz plač govorite da dugo čekate nekoga kome ćete predano prati noge u lavoru. Primetićete da će ga to zbuniti. To je prvi znak da postajete nezaboravni.

2. Dobro bi bilo da uvek nosite cuclu sa sobom i da kad ćaskate sa njim vrtite prstom pramen kose i držite cuclu u ustima. Muškarci vole kad su žene slabe. Budite slabi kao beba. Ponesite i flašicu s mlekom. Možda on voli da pije mleko iz flašice dok vi sisate cuclu. To će sigurno biti nezaboravan dejt. U međuvremenu razgovarajte sa njim glasom male devojčice. Kombinujte glas male devojčice sa sisanjem cucle. Ubedite ga da mora da brine o vama jer ste mala devojčica. Čak i kada vam vire tanga gaće iz farmerki, nastavite da sisate cuclu. Zamolite ga da vas slika sa cuclom dok nameštate gaće. On to nikada neće zaboraviti.

3. Ono što vas čini zavodnicom je ponašanje i gestovi. Muškarci vole iznenađenja. Mjaučite kada vas izvede u restoran, a onda iznenada kada dođe konobar skočite i počnite da stepujete dok pantomimom objašnjavate da vam se jede jagnjetina ispod sača. On vas nakon toga nikada neće izbaciti iz glave čak i ako želi to svom snagom.

Povezane vesti

4. Kada vas doprati do kuće i ode svojoj kući, vi brzo skinite sve sa sebe i ostanite samo u mantilu, a potom sedite u taksi i odvezite se do njegove zgrade. Ušunjajte se u ulaz i sačekajte ga kod lifta u mraku. Kada vidite da ulazi u ulaz i ide ka liftu, iskočite ispred njega i brzo otvorite mantil. On to neće zaboraviti dok je živ.

5. Kada vas pozove na ručak sa svojim roditeljima, budite maksimalno veseli i zabavni. Komunicirajte sa roditeljima kroz rimu. Ako iznesu čvarke na sto, recite veselo: „Čvarke volim ja, to nek svako zna, dajte piva, svekrvo, da ne ustajem ja“, bacite čvarak uvis i uhvatite ga ustima dok pada. Ako padne na pod, iskulirajte. Ako vam upadne u usta, nasmejte se šeretski. Naučite da svirate usnu harmoniku pa posle ručka dok svekrva pere suđe vi zasvirajte usnu harmoniku. Biće to nezaboravan ručak. 

Nastavak na sledećoj strani...

6. Kada vas upozna sa ortacima, flertujte sa svima. Svakom njegovom drugu sedite u krilo jer to je jedini pravi način da vas ni njegovi drugovi ne zaborave. Pokažite slabost njegovim drugarima. Recite im: „Momci, ko od vas ima najjaču ruku, treba mi muška ruka u kuhinji, ne mogu da otvorim vino sama“. Ako svi drugovi ćute i niko se ne ponudi, uzmite stvar u svoje ruke. Proverite svakom drugu bicepse. Pipkajte im ruke, šake i ramena, a potom odlučite koji je najjači. Grlite njegove ortake i pitajte ih jesu li vam debele butine. Budite sigurni da će svi oni pamtiti tu noć zauvek. Ne samo to, nego će je dugo prepričavati tako da vaš izabranik neće moći da vas zaboravi sve i da hoće.

7. Kada dođe do seksualnih odnosa, recite mu da ste trudni. Zezajte ga danima da ste trudni, a ako vam kaže da nije spreman za dete, plačite i urlajte na njega. Stavite mali jastuk u haljinu i recite da vam već raste stomak, a onda počnite da se porađate pred njim na podu. Ako vam kaže da nije moguće da se porađate ako ste tek zatrudneli, brzo izvucite jastuk iz haljine i počnite da se kočite od smeha. To će biti nešto čega će se on sećati i u narednom životu.

8. Kada vodite ljubav, šapućite mu. Govorite mu iskreno sve jer preduslov za nezaboravan odnos je iskrenost. Primeri nezaboravnih i iskrenih rečenica koje možete da mu šapućete dok vodite ljubav:

- obožavam tvoj zadah, vraća me u prošlost, tako se i moja baka osećala na rakiju

- baš nam je lepo, ko bi rekao da nisi zamlata u seksu, deluješ kao zamlata

- ovako u mraku iz ovog ugla skroz ličiš na mog papagaja Gašu, a ja obožavam Gašu

- ti si mi prvi koji zna da je i za analni seks bitna zaštita 

- cenim što imaš isečene nokte i na rukama i na nogama

- sa tobom sam totalno iskrena i najzad mi prija kad neko smrdi 

9. Kada vam javi da izlazi sa društvom, pozovite njegovog druga i raspitajte se gde idu. Neka vam njegov drug javi u koji klub su izašli i kada planiraju da krenu kući, a onda sedite u kola i idite ispred kluba da ih sačekate. Svirajte mu iz kola kada izađu iz kluba i vičite: „Momci, upadajte, vozim vas kući!“ Biće zbunjen, ali to veče neće zaboraviti.

Povezane vesti

10. Najbolji način da vas muškarac nikada ne zaboravi jeste da mu dajete pare i plaćate mu letovanja, a ako ima suprugu onda da kupite i neki poklončić njegovoj supruzi i kažite mu da joj kaže da je to od njega. Budite iznad situacije. Pokažite mu da ste veliki čovek iako ima suprugu. Kupujte mu patike, dukserice i ukrase za kola, a ako ni to ne pomaže da vas zaprosi onda mu moćno zavedite druga i zatrudnite sa njim. Neka vam on bude kum na venčanju sa njegovim drugom. 

Možda vam sve ovo deluje malo nedostojanstveno, ali čemu dostojanstvo ako će vas on zaboraviti? Šta je bitnije od toga da ne budete zaboravljeni? Jer znamo da žena treba da bude nezaboravna. 

Budi nezaboravna u deset koraka. Srećno!

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader