Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Uz ovih 8 trikova postaće vaš muškarac iz snova!

Autor sofistankovic
Autor sofistankovic

"Gospodin savršeni" više ne mora da bude samo zamisao

1. Odviknite ga od nezdrave ishrane

Većina muškaraca podosta je komplikovana kada je reč o zdravoj hrani. No tu nastupate vi. Uz malo truda i istraživanja zdravih i ukusnih recepata, počnite kuvati što zdravije i odvratite ga od nezdravih grickalica uz svaki film ili utakmicu. Ovo je dobro i za vas jer nećete doći u iskušenje da zgrešite i vi s njim.

2. Suptilno mu ukažite na nepristojno ponašanje

Naravno, niste mu majka i ne možete mu govoriti kako da se ponaša i što da radi. Međutim, možete mu na suptilan način ukazati da se u nekim situacijama ponaša poput primitivca i ciljano ga podestiti u restoranu preko puta ogledala kako bi u jednom trenutku shvatio o čemu pričate.

3. Objasnite mu šta je bonton

Nadovezujući se na prethodnu tačku, objasnite mu suptilno u čemu greši. Primera radi, ako vam ne otvori vrata, nemojte ih same otvoriti već se samo nasmiješite i pokažite mu što čekate. Kada oblačite kaput, jednostavno mu ga dodajte i okrenite leđa kako bi odmah znao šta treba da učini. Nemojte dopustiti da stari kavaljerski običaji nestanu samo zato što muškarac ne želi odrasti.

Povezane vesti

4. Razbijte seksualnu monotoniju

Kada jednom shvate da vam se nešto sviđa, ponavljaće to neprestano jer smatraju da s time ne mogu pogrešiti. Zato vi preuzmite uvođenje noviteta na sebe i iznenadite ga povezom na očima ili nekom novom pozom.

5. Ukažite mu na njegovu lenjost

Neprestano leži na kauču, igra igrice, spava do nepristojno kasnih sati... Takav muškarac vam ne treba. Ukažite mu na stvari koje su njegova dužnost i odvažno mu recite da ih napravi. Od aktivnosti prvo predložite piknik u prirodi koji zaista ne zahteva rad i trud. Ako ni na to ne pristane, vi izađite s prijateljicama i pokažite mu koliko se dobro zabavljate bez njega. Shvatiće ubrzo u čemu greši.

6. Pomozite mu da se oslobodi u ženskom društvu

Naravno, nije mu mesto na kavi s vama i vašim prijateljicama, međutim, ne želite ga gledati namrgođenog kako lista naslovne strane društvenih mreža dok vi pokušavate održati razgovor u društvu u kojem ste se oboje zatekli. Pokušajte usmeriti priču na neku njemu poznatu temu kako bi se malo oslobodio i shvatio da nema ništa loše u povremenoj čašici razgovora s većinom ženskog društva.

Povezane vesti

7. Otvoreno mu recite da vam se ne sviđa njegova frizura

To što on vašu vrlo često i ne primeti, ne znači da vi nemate pravo njemu reći da mu trenutna frizura ne pristaje. Na pristojan način mu sugerišite nešto što mislite da bi mu puno bolje pristajalo. Ipak ste vi ta koja ga gleda čitav dan, zašto ne biste rekle svoje mišljenje?

8. Umešajte svoje ideje u njegov dosadan stil oblačenja

Niste mu majka da mu kupujete odeću, ali vaš predlog ili komentar bi trebao najviše ceniti. Pokažite mu sliku neke kul košulje i prokomentarišite kako bi on odlično izgledao u njoj. Na taj ga način nećete nimalo uvrediti, ali opet ćete mu dati ideju onoga što se vama sviđa.

Izvor: Index.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader