Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Ko bi rekao: Ova 4 romantična filma vole i muškarci

Autor sofistankovic
Autor sofistankovic

Možete li da zamislite svog partnera na kauču, sa maramicama i kokicama? Zvuči smešno, ali je moguće!

Činjenica je kako živimo poprilično brzim tempom života, a taj tempo se nastavlja i u vreme letnjih meseci. Trenuci predaha, kao i oni u kojima se možemo posvetiti sebi, nešto je čemu svakodnevno treba težiti, a o opuštanju ne možemo govoriti bez da spomenemo sjajne filmske naslove, stoga krenite s pripremom omiljenih grickalica jer vas čeka uzbudljiva lista!

Povezane vesti

Kada su filmovi u pitanju, zasigurno svako od nas ima one naslove koji mu nekako najviše odgovaraju, no ni ovde ne možemo pobeći od stereotipne razlike između muškaraca i žena. Veliki broj muškaraca na svojoj listi sjajnih filmova nema baš naslove koji pokazuju neka nežnija, a možda u nekim kadrovima i patetična izdanja, no kao što nismo svi isti, tako nisu niti svi romantični filmovi. Romantične komedije mogu biti utemeljene na sjajnom humoru, ali i na radnji koja može dotaći neke duboke emocije koje niste niti znali da su prisutne. Takođe postoje i zanimljivi filmovi bazirani na sjajnoj romantičnoj priči, a u kojoj pravila žanra nisu jasno odredila kako će film početi i što možete očekivati na njegovom samom kraju. U nastavku smo izdvojili filmske naslove za koje znamo da ih žene obožavaju, a da muškarci na njih neće imati baš ni jednu primedbu!

Zapravo ljubav

Reč je o britanskoj romantičnoj komediji koja prati osam, potpuno različitih ljubavnih parova, a čije se priče na simpatičan način isprepliću. Čitava radnja smeštena je u Londonu, a radnja započinje slamanjem srca Jamieju (Colin Firth), piscu koji je uhvatio svoju devojku (Sienna Guillory) u prevari s njegovim bratom. Povređen, povlači se na osamu francuskog sela kako bi se posvetio svojoj prvoj ljubavi - pisanju.

Možete li da zamislite svog partnera na kauču, sa maramicama i kokicama? Zvuči smešno, ali je moguće!
Izvor: Cosmopolitan

Casablanca

Radnja ove romantične drame smeštena je u davne dane Drugog svetskog rata, a započinje kada Rick Blaine (Humphrey Bogart), ogorčeni, cinični američki emigrant sretne njegovu bivšu ljubavnicu Ilsu Lund (Ingrid Bergman), koja u Casablancu stiže sa svojim mužem Victorom Laszlom (Paul Henreid). Upravo je prekid ove ljubavi razlog Rickove ogorčenosti, a osim sjajne ljubavne priče, film je prepun i zanimljivih istorijskih crtica.

Nemojte dozvoliti sebi luksuz da ne pogledate ova fenomenalna filmska ostvarenja koja su sa razlogom dobila epitet "kultni"...
Izvor: Cosmopolitan

Neki to vole vruće

Komedija snimljena davne 1959. godine s Marilyn Monroe u glavnoj ulozi nešto je čemu ni jedan muškarac ne može reći ne. No, osim zanosne Marilyn, cela radnja filma bazirana je na sjajnom humoru i interesantnoj priči koja prati dva muzičara, a koji se nalaze u begu od gangstera, budući da su svedoci ubistva. Kako bi se zaštitili, priključuju se ženskom bendu prerušeni u devojke, te tu kreću razne zavrzlame koje ne smete propustiti!

Jerry Maguire

Film iz 1996. godine nosi naziv po glavnom liku kojeg igra sjajan Tom Cruise, a cela radnja filma se bazira na vrhunskom sportskom menadžeru koji je u svom poslu bio zaista najbolji. No, prevelika posvećenost karijeri i težnja ka stalnom napretku ostavili su traga na njegovom emotivnom životu koji je jednostavno neispunjen. Toga postane svestan kada dobije otkaz, a koji je možda i bio nešto najbolje što mu se zapravo dogodilo.

Izvor: Fashion.hr/Cosmopolitan.rs

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader