Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Dokazano: Najčešći razlozi svađa partnera!

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Da li vas iznenađuje činjenica da je seksualni odnos u top tri najčešćih razloga sukoba između partnera?

Iako su razlozi zbog kojih dolazi do svađe s partnerom poprilično individualni, na neke situacije i poteze je mnogima očigledno teško ostati ravnodušan. 

Kako prenosi The Guardian, nedavno istraživanje sprovedeno na jednom američkom Univerzitetu dokazalo je da se parovi najčešće svađaju zbog sledeće tri stvari: 

Seks

Možda neočekivano, ali kada malo bolje razmislite, seks je važan deo svake ljubavne veze, stoga nije čudno da oko njega takođe nastaju nesuglasice. Najčešći razlog zbog kojeg se parovi svađaju, a da je povezan sa seksom je taj što jedna strana želi više, a druga manje, što stvara nezadovoljstvo i pobunu. 

Povezane vesti

Urednost

Istraživanje koje je sproveo Storage World dokazalo je da čak 61 posto žena odbija neurednost kod muškaraca. Iako je s muške strane iznos znatno manji, 25 posto, čini se da je to dovoljno da bi do prepirke oko (ne)urednosti došlo kod većine parova. 

Neslušanje partnera

The Guardian ovaj razlog naziva "sindromom lažnog pamćenja". Naime, mnoge osobe kada ne slušaju šta im druga osoba govori, kada ih se prozove po pitanju toga, pokušavaju obraniti laganjem da to nije istina te izmišljanjem izjava koje nikada nisu izrečene. 

Povezane vesti

Izvor: Index.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader