Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Teško je proceniti: 3 vrste zavodnika sa kojim se susrećemo u životu

Autor sofistankovic
Autor sofistankovic

Ponekad nam je zaista teško da razaznamo kada nas neki frajer samo pokušava odvući u krevet, a kada zaista želi nešto ozbiljno sa nama.

No kako piše Cosmopolitan, postoje tri ultimativna tipa zavodnika s kojima se tokom života susretne gotovo svaka žena (posebno u letnjim mesecima), a njihovi opisi koje vam donosimo u nastavku pomoći će vam i da razaznate muljatora od frajera koji zaslužuje drugu priliku:

Pravi džentlmen

Svojim manirama dokazuje da džentlmeni još uvek postoje, ali je i zavodnik koji itekako zna šta radi kada se nabacuje ženama. Šarmiraće vas nekim originalnim uletom i komplimentima zbog kojih ćete se osećati kao dama, a ne kao "lovina". Zatim će iskoristiti i sve druge džentlmenske trikove s kojima je siguran da će apsolutno oboriti s nogu svaku ženu koja voli da je muškarci tretiraju kao kap vode na dlanu. Ako se prepoznajete, onda je ovo savršen frajer za vas.

Povezane vesti

Vešti šarmer

Ovakav frajer poznat i kao "galeb" koji leti obleće žene sa samo jednim ciljem - da ih odvuče u krevet. On zna sve trikove u knjizi i retke odolevaju njegovom šarmu te je vrlo vešt u uveravanju žena da su one jedine za njega. No sve je to samo prazna priča kako bi vas obrlatio i ovakav frajer uglavnom nije materijal za ozbiljnu vezu.

Povezane vesti

Ozbiljan gospodin

On nije jedan od onih koji će vam uleteti s nekom izlizanom frazom koju ste čule već sto puta i prići će vam samo ako ga stvarno zainteresovane. Ozbiljan gospodin s vama će hteti pričati o - vama, i zaista će ga zanimati vaše detinjstvo, politička uverenja i slične teme koje će prethodno spomenuti zavodnici radije izbeći pri upoznavanju s vama. A razgovor je sve što ćete dobiti od njega pri prvom susretu, no nemojte misliti da to znači i da ga ne zanimate. Ovo je najbolji kandidat dečka s naše liste i verojatno jedini koji će se udostojiti nazvati vas ako na njega ostavite dobar utisak.

Povezane vesti

Izvor: Index.hr/Cosmopolitan.rs

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader