Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Anketa otkrila na šta su žene spremne da bi osvojile muškarca!

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Da li vas ovi rezultati iznenađuju?

Da li biste vi bile spremne da se pravite da ste manje pametne samo da biste privukle muškarca? Čak šest od deset žena radi upravo to.

Nedavno sprovedena anketa na temu muško-ženskih odnosa pokazala je da je 60 odsto žena spremno da se pravi da su manje inteligentne, da ne bi uplašile potencijalnog partnera.

To donekle objašnjava podatak da je svaka druga ispitanica izjavila da joj je teško da nađe partnera koji bi im bio intelektualno izazovan.

Ali, čak 82 odsto žena koje su učestvovale u anketi koju je sproveo jedan sajt za upoznavanje, bile bi "sasvim srećne" ako bi izlazile sa muškarcem koji nije baš blistave inteligencije, sve dok izgleda dobro.

Povezane vesti

Dokle su žene spremne da idu da bi bile u vezi sa muškarcem koji ih privlači, pokazuje i podatak da svaka peta žena skreće razgovor na drugu, "lakšu" temu, ako primeti da muškarac pojma nema o čemu ona priča, dok je 31 odsto spremno da odglumi zainteresovanost za automobile ili fudbal, iako ih to ni najmanje ne interesuje.

Rezultati ove ankete pokazali su da je ženama najvažnije da im partner bude veran, sledi dobar smisao za humor, a i ambicioznost je "na ceni". Na listi deset najvažnijih kvaliteta partnera su i dobar stil, inteligencija, lepi maniri i privlačnost.

"Važno samo da imate u vidu da stepen obrazovanja ne mora nužno imati veze sa tim koliko je osoba inteligentna. Mnogo su važnija životna iskustva i emocionalna inteligencija. Ali, ne bi trebalo ni da očekujete da se u svemu slažete. Različitost među partnerima može da osnaži vezu", kaže stručnjak za veze Hejli Kvin za britanski "San".

Povezane vesti

Izvor: Mondo.rs

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader