Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Koje probleme ne smemo da ignorišemo u vezi?

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Često se dešava da prećutite određene stvari, zbog čega nastaju mnogo veći problemi...

Baš svaki par ima probleme u vezi i to nije nešto oko čega morate da se zabrinete - ako razgovarate o njima. Najveći problemi nastaju kada počnete da ignorišete probleme koji s vremenom postaju sve veći i veći. Iako je neke stvari sasvim u redu prećutati, o ova četiri problema svakako treba da razgovarate sa svojim partnerom. 

Svaki put kada se nađete, oko nečega se prepirete

S ovim se problemom susreću mnogi, a rešenje za njega je jednostavno - uzmite pauzu. To se ne odnosi na pauzu od veze, već na pauzu od konstantnog nalaženja jer ste verovatno toliko često zajedno da više nemate o čemu razgovarati pa vam je lakše pronaći razlog za svađu nego normalan razgovor. Ipak, to može biti i razlog većeg problema pa bi svakako o tome trebalo da razgovarate. 

Ne prihvatate partnerovo mišljenje

Ako nemate otvoren um prema sugestijama vašeg partnera, to znači da ne podržavate njegove stavove i mišljenja. Naravno, ne morate se slagati oko svega, ali otvorenost ka sugestijama i savetima nikako ne može škoditi. 

Povezane vesti

Više se ne zabavljate kao pre

I dok vam je veza pre bila poput lunaparka, sada ste upali u dosadnu rutinu. To se događa svima i nije ništa zabrinjavajuće, ali svakako bi trebalo da poradite na vraćanju avanturizma u vašu vezu kako se ne bi zasitili jedno drugog i počeli da tražite sreću u drugima. 

Dopuštate drugima da utiču na vašu vezu

Naravno da je u redu poslušati tuđe mišljenje, ali dopustiti da ono oblikuje i određuje budućnost vaše veze - nije nikako poželjno. Vaš partner i vi biste trebalo da budete jedine osobe odgovorne za vašu vezu, niko drugi, pa čak ni vaši ili njegovi roditelji. 

Povezane vesti

Izvor: Index.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader