Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Vaš muškarac je pravi "mamin sin" ? Evo šta treba da uradite!

Autor sofistankovic
Autor sofistankovic

Odmah da vam kažemo da ovo i nije toooliko loše.

Ako je muškarac blizak svojoj majci, poštuje sve žene i njihova mišljenja. Sa druge strane, uvek je teško i tužno kada čovek nije u stanju da napravi nijedan korak bez roditelja. Protiv toga se morate boriti, a evo i kako!

Ne podležite njegovim provokacijama, ubeđenjima i zahtevima

Mamini sinovi se ponašaju sa ženom kao da im je majka: to jest, očekuju da će im popustiti u svemu i zadovoljiti sve njihove potrebe. Zaustavite ovo odmah. Objasnite mu da mu niste majka i da nećete skupljati čarape za njim u stanu. Pokažite karakter. Sa majkom se može ponašati kao petogodišnje dete, ali sa vama to ponašanje neće uspeti. Uporno zanemarite sve podvale i provokacije.

Ne pristajte da živite sa njegovom mamom

Prelazak u njenu kuću je loša ideja. Življenjem pod istim krovom, ne mogu se izbeći porodični sukobi, manje svađe i druge poteškoće. Vama će u ovoj situaciji biti neprijatno više nego bilo kome: na kraju krajeva, vaš muškarac će uvek zauzeti stranu svoje majke. Uvek ćete biti krivi. Ako još uvek ne možete da priuštite sopstveno stanovanje, a njegova majka vas srdačno pozove, uljudno odbijte. Odložite ideju da živite zajedno dok finansijski niste spremni.

Povezane vesti

Izbegavajte sukobe sa njegovom majkom

Vaš zadatak je da njegovu majku učinite saveznikom, a ne neprijateljem. Zato je ne napadajte optužbama i prigovorima i ne odbijajte da komunicirate s njom. Budite strpljivi. Pokažite poštovanje prema njegovoj majci i ne odbijajte da komunicirate sa njom. Uljudno slušajte njene savete i ne obazirite se na njene opaske. Ako vas posećuje jednom mesečno - nije problem, ako želi da vas posećuje svakog dana - mirno nagovestite da posete moraju biti odložene.

Povezane vesti

Ne dopustite da svekrva odluči umesto vas

Jedna je stvar kada njegova majka izrazi svoje mišljenje ili pruži mudre savete. I sasvim drugo - kad ona odlučuje umesto vas. Nikada nemojte dozvoliti da se njegova mama meša u vaš odnos. Velike kupovine, roditeljstvo, odmori i posebno nesuglasice - o takvim pitanjima treba da odlučujete samo vi i vaš izabranik.

Izvor: Ženski magazin

Tagovi

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader