Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Klasične seks poze na novi način

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Usavršite osnove, a uz male promene dobar seks pretvorite u fantastičan.

Klasična poza: Misionarska

Lezite na leđa na ravnu podlogu sa raširenim nogama, dok se on spušta preko i ulazi u vas sa svojim nogama između vaših. Što su vam više raširene noge, on će moći dublje da penetrira. Savite noge u kolenima i oslonite stopala na krevet/pod.

Mala izmena za još vreliji doživljaj: Spojite noge tako da se sada nalaze između njegovih i pružite ih pravo preko kreveta. Blago stisnite butine da biste proizveli dodatno trenje dok on pomera svoj penis gore-dole. Pokušajte da stežete i opuštate svoje PC mišiće. Ovo će za oboje biti novo fantastično iskustvo.

Klasična poza: Stojeći

Stanite jedno naspram drugog, a on neka savije kolena koliko je potrebno da bi se vaši intimni delovi našli u istoj ravni. Neka njegove nogu budu između vaših dok lagano ulazi u vas. Držite se za njegova ramena da biste bili stabilniji, a neka vas on zgrabi za guzu za dodatne senzacije dok pokrećete kukove u laganom ritmu.

Mala izmena za još vreliji doživljaj: Okrenite se i naslonite ruke na zid sa blago raširenim nogama. Blago se povite u kukovima i izbacite guzu za pojačane senzacie. Ova poza će mu dati nesmetan pristup vašoj G-tački, a ostaviće mu ruke slobodne da lutaju po vašem telu.

Klasična poza: Sedeći

Dok on sedi na stolici, uzjašite ga licem okrenutim ka njemu, a noge oslonite na pod ili sedište. Rukama ga obgrlite oko leđa da bi ste bili stabilni. Neka vas drži za butine dok klizite po njegovom penisu.

Mala izmena za još vreliji doživljaj: Okrenite mu leđa i sa skupljenim nogama sedite preko njega (za dodatni podsticaj obucite suknju bez gaćica i samo je podignite). Kada uđe u vas nagnite se blago napred.

Klasična poza: Od pozadi

Oslonte se na ruke i kolena, a on neka klekne iza vas. Neka blago savije kolena dok ulazi u vas, kako bi pravac bio unutra i na gore. Čvrsto se oslonite rukama na krevet, dok vas on drži za kukove.

Mala izmena za još vreliji doživljaj: Spustite se iz klasične poze u opružen položaj. Oslonite se na laktove, a neka vaši kukovi i noge budu opruženi preko kreveta. Na ovaj način će vaša G-tačka dobiti ekstra pažnju.

Klasična poza: Sa strane

Lezite na bok okrenuti leđima njemu, dok on ulazi u vas držeći vas za bok. Podignite malo gornju nogu da bi mogao lakše da vam priđe. Spojite se potpuno sa blago savijenim kolenima, a dok pridržavate butinu rukom (ili to on radi) gurajte guzom što jače u nazad za dublje senzacije.

Mala izmena za još vreliji doživljaj: Želite da ga posmatrate u akciji? Okrenite se jedno ka drugom. Stavite gornju nogu između njegovih i uhvatite ga za guzu kako biste ga sa svakim poktretom privukli što bliže sebi. Ne zaboratite da se ljubite u ovoj pozi!

Klasična poza: Devojka na vrhu

Neka vaš dragi legne legne na leđa sa ispruženim nogama, a vi se spustite preko njega sa kolenima spuštenim sa strane, pored njegovih kukova. Sa jednom rukom na njegovim grudima, podignite telo i drugom rukom ga uvedite u sebe, dok se lagano spuštate. Sada se pokrećite gore-dole.

Mala izmena za još vreliji doživljaj:  Nagnite telo u nazad što više možete sa rukama ispruženim iza vas i oslonite se na dlanove. Ovo će zadovoljiti sve požude vaše G-tačke, a njemu dati fantastičan pogled.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader