Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Akva kamasutra

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Ili vodootporni priručnik za osam strasnih poza pod vodom. Uživanje može da počne...

Dobro proučite Cosmo Aqua Kamasutra, vodootporni priručnik za osam strasnih poza pod vodom. Sve one pokazuju zašto je dobro da povremeno u svoje erotske igrarije uključite i treći element… vodu. Bilo da ste u kadi, pod tušem, u bazenu, đakuziju, jezeru ili moru, vođenje ljubavi u ili kraj vode garantuje ekstrasenzualno iskustvo. A ima li boljeg godišnjeg doba za tako nešto od leta? Pa, šta onda čekate? Zaronite...

Gumeni čamac

Erotsko uputstvo: Neka vaš dragi sedne u unutrašnjost čamca, a noge prebaci da mu vise preko ivice. Opkoračite ga i sedite mu u krilo, licem okrenute ka njemu i polako se spustite na penis, oslanjajući se rukama na njegova ramena ili ivicu čamca. Kada bude u vama, počnite da se njišete napred-nazad. Za intenzivniji doživljaj on može da vas pridržava za kukove da vam olakša kretnje.
Zašto ćete zavoleti ovu pozu: Ova licem-u-lice poza je veoma intimna. Pošto je čamčić udubljen u sredini, voda koju talasate svojim pokretima i jednom i drugom pruža dodatnu stimulaciju „tamo dole“, što će vas još više izludeti.
* Za bolji pristup G-tački, promenite ugao penetracije tako što ćete prebaciti noge preko njegovih ramena i nagnuti se - unazad.

Izazov dubine

Erotsko uputstvo: Otplivajte do mesta gde vam voda seže do grudi i okrenite se jedno prema drugom. Držite se čvrsto za njegova ramena dok podižete noge i opkoračujete ga oko kukova. Da bi naciljao, neka vas dok ulazi drži obema rukama za zadnjicu. U vodi će vam tela delovati bestežinski, pa možete sa lakoćom da klizite napred-nazad.
Zašto ćete zavoleti ovu pozu: Ova poza je dovoljno diskretna da je možete isprobati u jezeru ili moru a da niko to ne primeti. A ništa ne uzbuđuje kao činjenica da to radite na javnom mestu. Sama pomisao da radite nešto „neva-ljalo“ vam podiže seksualnu temperaturu.
* Povedite računa da vam slučajno voda ne odnese donji deo bikinija pa ostanete gole pozadine - umesto da ga skinete, samo ga pomerite u stranu.

Seksi igra sa loptom za plažu

Erotsko uputstvo: Ova poza daje sasvim novu dimenziju igrama sa loptom. Lezite na sam početak plićaka, licem na dole i nogu okrenutih ka pučini. Podmetnite loptu pod karlični deo, držeći noge blago raširene a ruke ispružene ispred sebe. Neka vaš partner legne preko vas, u istom položaju, nogu skupljenih između vaših i neka uđe u vas od pozadi.
Zašto ćete zavoleti ovu pozu: Kada vam je karlica uzdignuta na lopti, vaš dragi ima savršen pristup G-tački. Kombinacija njegovih prodiranja i vode koja vas zapljuskuje daće vam božanstven osećaj.
* Da biste bili stabilniji, zabijte nožne prste u pesak. Tako „usidrene“ ćete imati bolji oslonac za još strasniju akciju.

Zagrljaj u bazenu

Erotsko uputstvo:Za početak, on neka sedne na stepenik u bazenu, nogu savijenih u kolenima i blago raširenih, naginjući se malo - unazad, dok se raširenim rukama oslanja o ivice bazena. Opkoračite ga, licem okrenute ka njemu, i spustite se na penis, pridržavajući se za njegova ramena radi oslonca. Nogu savijenih u kolenima a stopala oslonjenih o stepenik, krećite se napred-nazad.
Zašto ćete zavoleti ovu pozu:  Prostor između vaših torzoa omogućava vam da oboje posmatrate „akciju“. Ima mesta i za njihanje karlicom, tako da možete da maksimalizujete stimulaciju klitorisa trljanjem ovog „dugmenceta blaženstva“ o njegovu pubičnu kost dok pravite kružne pokrete.
* Iskoristite mogućnost što ste vi odozgo da mu mazite bradavice, koje su pune nervnih završetaka. Kružite nežno prstima oko njih dok „mešate“.

Talasanje na dušeku

Erotsko uputstvo: Popnite se na dobro naduvan dušek u plićaku i lezite na stomak, a guza i noge neka vam vise preko ivice. Neka vas partner uhvati za butine, kao da gura kolica, i uđe u vas. Tako će moći da vas privuče maksimalno blizu za najdublju moguću penetraciju.
Zašto ćete zavoleti ovu pozu: Ova poza pruža dvostruko zadovoljstvo. Prvo, partner vam može podizati i spuštati noge i tako menjati ugao penetracije, što vam daje raznovrsnost stimulacije. Drugo, pošto ste mu okrenute leđima i ne možete da ga vidite, ne možete ni da predvidite njegov sledeći potez, što je neverovatno uzbudljivo.
* Kada vaš dragi bude blizu vrhunca, neka se nagne napred, tako da prisloni grudi na vaša leđa radi intimnog koža-na-kožu finala.

Morski konjić

Erotsko uputstvo: Neka vaš partner legne na leđa, okrenut moru, ispruživši noge uronjene u vodu. Ako ne želi da mu kosa bude puna peska, neka se osloni na laktove. Opkoračite ga leđima okrenute od njega i polako se spustite na njegovog „prijatelja“. Da biste se lakše izdizale, oslonite ruke o njegovu karlicu ili butine.
Zašto ćete zavoleti ovu pozu:  Ova strastvena poza vam omogućava slasno duboku penetraciju (i pruža vašem dragom uzbudljiv pogled na vašu guzu dok skakuće gore-dole), dok vas po donjem delu tela zapljuskuju prohladni talasi.
* Pošto vi „držite uzde u rukama“, naginjite se gornjim delom tela napred ili nazad da biste menjale dubinu i ugao penetracije dok ga „jašete“.

Podmornica

Erotsko uputstvo: Neka vaš partner sedne na drugi ili treći stepenik na ulazu u bazen (ili na stepenik ili klupicu u termalnom bazenu). „Zajašite“ ga i primite u sebe. Zatim, podignite noge tako da su vam stopala oslonjena na vrh stepenica. Neka vas čvrsto drži za butine dok ste zavaljene unazad. Uhvatite se za njegove listove dok vas privlači napred-nazad.
Zašto ćete zavoleti ovu pozu:  Bestežinsko osećanje u kombinaciji sa senzualnim zvukovima (pošto su vam uši uronjene) omogućiće vam da se potpuno usredsredite na to kako on prodire u vas.
* Zatvorite oči i još više se prepustite čulu dodira. Što više čula „is-ključite“ to će vam ostala biti izo-štrenija.

Jedna noga gore

Erotsko uputstvo: Sipajte u kadu nekoliko centimetara vode, a zatim pustite tuš na blagi mlaz. Lezite na bok, oslanjajući se na podlakticu. Podignite gornju nogu, a drugu neka vaš partner opkorači. Kad uđe u vas, oslonite podignutu nogu na njegovo rame.
Zašto ćete zavoleti ovu pozu: Dok kleči između vaših nogu, on vam svojom pubičnom kosti trlja klitoris, pružajući vam tako dvostruki užitak. A oboje uživate u masaži vodom koja izlazi iz tuša i rasprskava se o vaša tela.
* Dovedite ga do ludila mazeći mu i nežno grebuckajući unutrašnjost butina. Kada se približi vrhuncu, lagano mu povlačite testise i lan-siraćete ga pravo na sedmo nebo.

Mudri saveti za podvodni seks

Pod vodom je teže nego na suvom zaštititi se od polno prenosivih bolesti i trudnoće. Neki od mogućih problema:

  • Teško je staviti prezervativ pod vodom. A i kada uspete da ga stavite, voda može da prodre i uzrokuje spadanje.
  • Proizvodi koje ćete možda koristiti tokom erotske podvodne avanture (kao što su kupke, šamponi ili kreme za sunčanje) mogu da oštete prezervative od lasteksa, koji su inače najpopularniji.
  • Ne postoje podaci o tome kako voda ili hemikalije u bazenima i termalnim bazenima utiču na prezervative.
  • Da biste igrali na sigurno, svakako treba da koristite prezervativ (najlakše je da ga stavite pre ulaska u vodu). Ili još bolje, sačuvajte podvodni seks za nekoga sa kim ste u monogamnoj vezi - za koga znate da nema nikakvu seksualno prenosivu bolest - a koristite neku drugu vrstu kontracepcije.
  • Voda spira vaš prirodni lubrikant, a to može dovesti do neprijatnog trenja pri penetraciji. Rešenje: Nanesite veliku količinu lubrikanta na bazi silikona, koji je potpuno vodootporan i idealan za podvodne avanture.
Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader