Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Ako vaš partner pokazuje neke od ovih znakova znači da nikako nije spreman za vezu

Autor sofistankovic
Autor sofistankovic

Okončajte ovakvu vezu što pre

Ako vam instinkt govori da nešto nije u redu sa vašim trenutnim dečkom, možda biste ga trebale poslušati.

Nove veze mogu biti poprilično zeznute, posebno ako osobu ne znate od pre. Kako piše Your Tango, ako vaš dečko pokazuje neke od ovih znakova, to znači da nije spreman za ozbiljnu vezu.

Vi ste mu prva devojka

Otkrio vam je da je do veze sa vama imao samo avanture i da ste vi prva devojka sa kojom je u vezi. Možda zvuči laskavo, međutim to ne znači da se on ubrzo neće predomisliti i ponovno se vratiti neobaveznim avanturama. Isto tako, vrlo je moguće da neće znati razlikovati ponašanje osobe koja je u vezi i koja nije.

Povezane vesti

Njegovi prijatelji nisu dobre osobe

Ponekad prijatelji mnogo govore o osobi. Iako on ne mora nužno biti isti kao oni, tu dolazi do pitanja: zašto se onda sa njima druži? Ako je reč o besposličarima koji provode dane razgovarajući o nebitnim stvarima, on verovatno uživa u tome. Zapitajte se da li je to osoba sa kojom želite provesti ostatak života?

Neodgovoran je i nepristojan

Čini se da ovo ne treba detaljno objašnjavati. Ko želi biti sa osobom koja ne poštuje druge, ne zna se brinuti o svom životu, ali zna pljuvati po tuđem?

Povezane vesti

Nikad nema novaca

Niko ne kaže da idealan muškarac mora imati basnoslovne cifre na računu. Ali osoba koja ne zna raspolagati sa novcem pripada u srednju školu, a ne u svet odraslih. Možete vi bolje od toga.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader