Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Tri načina na koja sabotiramo sopstveni ljubavni život

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Da li ste se ponekad zapitale zašto vam ne ide u ljubavi i gde grešite?

Sigurno ste nebrojeno mnogo puta od prijateljice čule rečenicu: "Jednostavno su svi dobri muškarci zauzeti!" Ono o čemu one ne razmišljaju, ili vi same, činjenica je da žene za sebe vrlo često biraju isključivo pogrešne muškarce. 

Kako piše Your Tango, ovim potezima same sebe sabotirate u pronalasku prave ljubavi. 

Iskrivljujete realnost 

Ako vam muškarac kaže da ne želi da se vezuje ili da nije spreman za ozbiljnu vezu, verujte mu. Nemojte to shvatiti kao izazov u kojem se on zaljubljuje u vas i shvata da ste vi puzzla koja nedostaje u slagalici njegove sreće. Ako vi želite vezu sa muškarcem koji ističe da je ne želi, nemate šta tražiti. 

Prihvatate neprihvatljivo ponašanje 

Vređa vas, ignoriše i omalovažava, a vi ga i dalje opravdavate? Da li vam je jasno da tu nešto ne štima? Ako sebe smatrate osobom vredne ljubavi, pobeći ćete od takve osobe glavom bez obzira. 

Povezane vesti

Prihvatate manje nego što zaslužujete 

Ako ste svesne da niste u potpunosti zadovoljne vezom u kojom se nalazite, ali to opravdavate rečenicom da "može i gore", same stojite na putu svojoj sreći. Možda je muškarac koji ne usrećuje vas, srodna duša neke druge žene, a neki muškarac koji ne usrećuje drugu ženu - je vaša. 

Izvor: Cosmopolitan.rs

Povezane vesti

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader