Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Kako izgleda veza sa narcisoidnom osobom?

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Koliko je teško opstati u njoj?

Za narcisoidnost kažu da je "pošast" savremenog doba. A kako izgleda kada ste u vezi sa osobom koja pati od ovog poremećaja...

Da li je moguća veza sa narcisom? Kako prepoznati da li je vaš partner ili član porodice ima ovaj poremećaj? Da li je moguće živeti s njim i, u najboljem slučaju, izlečiti ga? Da li je narcis uopšte u stanju da oseća iskrenu ljubav?

Ovo su samo neka pitanja na koje su pokušale da odgovore psihoterapeutkinja Aleksandra Đurić, profesorka Vesna Nikolić Ristanović iz Viktimološkog društva Srbije i Jasmina Radojičić, urednica knjige Ramani Durvasula “Ostati ili otići”, a čija je promocija održana juče u Beogradu.

Povezane vesti

Problem narcisoidnosti je veoma prisutan u današnjem društvu. Sa osobama koje imaju ovaj poremećaj ličnosti susrećemo se na raznorazne načine - nekada smo u vezi sa njima, poslovno sarađujemo ili su deo naše prodice, ali ono što je gotovo uvek izvesno jeste da iz tog odnosa izlazimo povređeni. Knjiga “Ostati ili otići” pokušava je da objasni šta to znači imati kontakt i biti u vezi sa osobom koja ima narcisoidni poremećaj ličnosti.

Ostatak teksta pročitajte OVDE.

Izvor: Mondo.rs

Povezane vesti

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader