Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Seks poza koju obožava 89% muškaraca

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Koji je to položaj koji mu daje fantastičan pogled i pristup svim vašim vrućim tačkama? Već pogađate – kučeći stil…

Sigurni smo da nema muškarca koji ne voli ovu pozu, a ogromna većina njih ne samo da je voli, već je prosto obožava. Njihova poza broj jedan zaslužuje visoko mesto i na listi omiljenih među damama. Ne samo da je penetracija u ovom položaju dublja, već je on idelan za stimulaciju vaše G-tačke, a ostavlja i slobodan prolaz do vašeg klitorisa. Ukratko - nema razloga da je ne volte!

Zašto je toliko uzbudljiva za tipove

Seksualni tereapeuti kažu da je razlog u tome što ova poza omogućava muškarcima da posmatraju svog mališu kako ulazi i izlazi, što je u drugim pozama teže izvodljivo. I uprkos tome što možda lično niste zadovoljne svojom pozadinom, u ovom položaju ona vašem dragom izglada fantastično! Tako izvijena zanjica igleda glatko i zategnuto, a nedostaci poput celulita, nestaju iz vidnog polja. I ne samo to - za njih je osećaj u ovoj pozi neprevaziđen. Kada se spustite na sve četiri, vaša vagina se sužava što pruža veće trenje i još veći intenzitet zadovoljstva.

Zašto je i vi volite

“Od pozadi” je jedna od najboljih poza za ženski orgazam, kažu seksolozi. Najviše zbog toga što imate neometan pristup klitorisu koji možete stimulisati sami ili će to raditi partner. Kada vam je guza podignuta, vaša G-tačka dobija svu pažnju koja joj je potrebna. Probajte sa ovim trikom koji će vam doneti višestruku dozu uzdaha: spustite grudi na krevet, da bi penis imao direktan kontakt sa G-tačkom. Povećajte intenzitet zadovljstva tako što ćete kružiti kukovima u pravcu kazaljke na satu i stezati mišiće predela karlice.

Novi “kučeći” trikovi

Minimalne promene ugla pod kojim ulazi u vas otvaraju nove nepregledne vidike zadovoljstva. Probajte da se potpuno ispružite preko kreveta – ne morate obavezno stajati na sve četiri, a neka on legne preko vas.

Isprobajte najrazličitije varijante ovog položaja: stanite sa ispravljenim nogama i savite leđa, oslonite se rukama o naslon stolice, a neka vas on zgrabi od pozadi, snažno vas držeći za kukove.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader