Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Pet glavnih poteza u predigri

Autor Jasmina Glisic
Autor Jasmina Glisic

Iako vlada predrasuda da je predigra važnija devojkama nego frajerima, nemojte se zavaravati...

Što se više muškarac uzbudi pre seksa, utoliko će se bolje osećati, telo će mu bolje reagovati na stimulaciju, a orgazam će mu biti intenzivniji. Krenite redom!

Potez broj 1: Pustite ga da vas osmotri.

Vi… nagi. To je u startu najlepši poklon koji možete da mu ponudite. – U mozgu muškaraca dolazi do hemijskih reakcija kad im se prikažu seksi fotografije – objašnjava dr Glorija Brejm, seksolog sa američkog Intituta za unapređena istraživanja seksualnosti u Džordžiji. – Već i od samog razgledanja vašeg tela povećaće mu se seksualni apetit. Priredite malu predstavu za svog dragog. Gurnite ga na krevet i opkoračite ga tako da stojite iznad njega. A onda otkrivajte deo po deo tela, ali ga odmah zatim ponovo prekrijte odećom – prvo grudi, butine, unutrašnji deo bedara…  Pustite ga da gleda i da iščekuje šta sledi…

Potez broj 2: Igrajte se dahom.

Opustite se, ne mislimo ni na kakav tantrički spektakl sa disanjem. Biće dovoljno da prvo samo spustite razdvojene usne negde na telo partnera – na stomak ili grudi – a onda polako izdahnite. Od tople vazdušne struje promeniće se temperatura kože, a time se uzbuđenje povećava. Kad stignete do bradavica, liznite ih pa dunite malo hladnog vazduha i ponavljajte naizmenično ovu igru sve dok oboje uživate u tome.

Potez broj 3: Preuzmite kontrolu.

Kad se priča o predigri, obično se misli na neko sporovozno zavođenje. Međutim, frajerima se sviđa malo silovitiji pristup. – Kad žena deluje pomalo animalno, to je za muškarca  znak požude i predstavlja signal da je i njoj do seksa isto koliko i njemu – kaže dr Brejm. Ne morate baš da ga vežete, ima i drugih načina da vi malo držite uzde. Na primer, povlačite ga ili okrećite šakama koliko god možete u pravcu u kojem želite da se pomeri (vaš dragi će sigurno razumeti znake i pomoći vam i sam pokrećući se u željeni položaj) i nemojte mu dozvoliti da on bira sledeći potez. Ako spusti glavu “tamo-dole”, povucite ga naviše, okrenite ga na leđa i pustite ga da uživa. Verujte, protiv ovakvog autoriteta se neće pobuniti.

Potez broj 4: Obogatite repertoar dodira.

Iznenađujuće je koliko snažno muškarci reaguju na dodire – kaže dr Brejm. – Mada žene često misle da je frajerima najvažniji dodir među nogama, oni mogu da burno reaguju na najrazličitije stimulativne tehnike. Kontrastna milovanja bude nervne završetke na koži i zato kombinujte različite pristupe – snažnu masažu, nežne i dugačke poteze noktima, neočekivana štipkanja. – Faktor iznenađenja može samo da dodatno podigne temperaturu – objašnjava dr Brejm.

Potez broj 5: Dovedite ga do same ivice.

“Kreni-stani” je trik kojim možete da ga nekoliko puta dovedete blizu vrhunca i da ga nemilosrdno naterate da se uzdrži, naravno, sve to radi višeg cilja. – Tako ćete mu maksimalno pojačati orgazam – objašnjava dr Brejm. – Možete da kružite usnama po čitavom donjem delu stomaka, jer je celo to područje izuzetno osetljivo. Ako osetite da mu telo postaje napeto i mirnije, pomerite se na neku drugu tačku.  A ako ste i vi spremni za kraj, pa, odavde ćete se već snaći sami, zar ne?

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader