Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Vreli seks u izmaglici pare

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Topla voda i para opuštaju stegnute mišiće i oslobađaju od inhibicija...

Kupatilo je, dakle, savršen ambijent za otkrivanje novih, još nedoživljenih zadovoljstava.  Razlog za to je para koja opušta i telo i um i zato daje najbolji ugođaj za potpuno predavanje užitku.

Pripremite ambijent

Ugođaj parnog kupatila ćete postići ako zatvorite vrata i pustite da jedno 15 minuta teče maksimalno vruća voda (kasnije možete da odvrnete i malo hladniju, ako poželite). Zavrnite česmu i dno kade ili tuš kadice obložite peškirima.

Pređite na akciju

Uđite i nagnite se unapred, oslanjajući se radi ravnoteže dlanovima o zid ili ivicu kade. A, onda neka otpozadi uđe u vas. Vrelina pare vam ubrzava cirkulaciju u celom telu, uključujući i međunožje, što olakšava penetraciju i brže vas dovodi u stanje maksimalnog uzbuđenja. Plus, takva zapara stvara atmosferu neobuzdane tropske divljine, koja takođe deluje krajnje stimulativno.

Bonus zadovoljstvo

Za još veći užitak uz iznenađujuće momente - u kupatilo ponesite koficu punu kockica leda. Dok prodire u vas, neka vam pređe niz leđa ledenom kockicom, a i vi uzmite jednu i istovremeno je sisajte. Takva temperaturna promena će vas još više uzbuditi, jer će vam stimulacija nervnih završetaka izoštriti čula.

Nema razloga da se tu zausatvite

Pretpostavimo da je para do postizanja vašeg prvog orgazma već isparila, ali to ne znači da treba da ispari i vaše uzbuđenje. Kada ste već tu gde ste, nastavite sa novim “vodenim” trikovima. Ostanite u kadi u kojoj se nalazi malo vode koju ste prethodno napunili, postavite tuš na držač na zidu i prepustite se novim zadovosljtvima koja će vam pružiti sveža topla voda.

Akcija, ponovo

Lezite na bok i podignite nogu, a partner neka opkorači onu koja je ostala spuštena i neka nežno uđe u vas. Nogu koju ste podigli oslonite na njegovo rame, radi veće udobnosti. Voda iz tuša obasipaće vaše telo kao topla letnja kiša, a vi nećete više znati gde se nalazite od naleta zadovoljstva koji će uslediti! S obzirom na to da će vam jedna ruka biti slobodna, nemojte je pusiti da se ulenji, već njom stimulišite klitoris, a ako želite njemu da pružite eksplozivniji orgazam, nežno ga uhvatite za testise i igrajte se sa njima dok se bude približavao vrhuncu.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader