Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Ljubav jača od svega: Parovi koji su se venčali u doba korone

Autor Cosmopolitan.rs
Autor Cosmopolitan.rs

Oni nisu dozvolili da im pandemija virusa pokvari planove.

Izvor: Shutterstock

Mere koje su predviđene za borbu protiv virusa podrazumevale su i zabranu svečanih događaja, poput venčanja zbog broja ljudi u jednom prostoru. Ipak, neki parovi nisu želeli da dopuste odlaganje njihovog najlepšeg dana, pa su preduzeli raznorazne načine kako bi izgovorili sudbonosno „da“. Donosimo vam najzanimljivije…

1. Venčanje u dnevnoj sobi

Mladi par odlučio je da svoju svečanu ceremoniju održi u dnevnoj sobi, tamo gde borave i tokom izolacije. Venčanju je prisustvovao jedan prijatelj, a mladenci su svoj prvi ples otplesali ispred zgrade pred publikom - komšijama koji su im pružali podršku sa prozora.

2. Venčanje na balkonu

Mladi par iz Njujorka je umesto planirane ceremonije u restoranu u Bruklinu, svoje venčanje organizovao na balkonu, dok se nekolicina prijatelja skupila ispred kuće, kako bi ih nagradila aplauzom.

3. Venčanje u supermarketu

Izraelska vlada je takođe donela zabranu okupljanja, osim u supermarketima gde je dozvoljeno maksimum 100 ljudi. Tu okolnost je iskoristio jedan mladi par koji je odlučio da se venča upravo u supermarketu, gde su čak imali i bend.

Izgleda da ne kažu za džabe da ljubav pobeđuje sve.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader