Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Love forever: 15 minijaturnih inspirativnih tetovaža za parove

Autor Cosmopolitan.rs
Autor Cosmopolitan.rs

Živimo u vremenu kada se ljubav iskazuje i pokazuje na različite načine. Zašto jedan od njih ne bi bila i minijaturna tetovaža? Izdvojili smo 15 najlepših, a vi izaberite svoju.

Izvor: Shutterstock

Kada je vaša ljubav prema nekome toliko snažna i želite da je izrazite na krajnje kreativan način, onda je ovo jedan od načina na koje ćete sigurno ostvariti to što ste zamislili. Ali, budimo iskreni, ponekad veze ne traju večno, tako da preterano ,,šaranje” tela nije najbolje rešenje. Tako da je bolje da taj korak izvedete što bezbolnije i romantičnije - opredelite se za minijaturne tetovaže kojima ćete, na vama svojstven način, iskazati ljubav prema partneru. Ipak, ako je vaša ljubav toliko snažna i može da izdrži sve životne uspone i padove, isprobajte jednu od ovih inspirativnih couple tetovaža.

Jednostavna romantična tetovaža

Ukoliko ne želite da tetovirate klasično početno slovo imena vašeg partnera, imamo sjajan predlog za vas. Jednostavna lična zamenica koja predstavlja vašu drugu polovinu izgledaće savršeno na vašoj ruci.

Toliko sićušne da ih obožavamo

Ako ne želite da se odvažite i istetovirate celo ime svog dečka ili devojke, sitni inicijali biće dovoljni da svoju vezu učinite večnom i neraskidivom.

Matching

Svaki ljubavni odonos ima svoje dobre i loše dane. Odgovarajućom tetovažom obeležite one na koje ste najponosniji.

Love notes

Ljubavne note isprepletane u papirne aviončiće savršene su tetovaže za parove ,,zaglavljene” u vezi na daljinu.

Bolja polovina

Ako ste otkrili svoju srodnu dušu i bolju polovinu, ove male tetovaže će vas svaki dan podsećati na to da ste stvoreni jedno za drugo.

Beskonačno

Mnogi parovi umesto venčanog prstenja tetoviraju ovaj znak. Zašto ne biste bili jedni od njih?

Za male naučnike

Oni koji su skloni prirodnoj nauci najlakše pronalaze simboliku u ovim malim, preslatkim tetovažama. Zauvek povezani serotoninom - zvuči primamljivo, zar ne?

Romantične francuske tetovaže

Postoji li romantičniji jezik od francuskog? Ne, naravno. Pa tako nema ni ničeg romantičnijeg od sićušne tetovaže sa rečima ,,ne zaboravi me” ispisanoj na francuskom jeziku na vašoj ruci.

Sentimentalno

Ništa nije ličnije od tetovaže u vidu rukopisa vaše voljene osobe. Svaki put kad pogledate prema dole, setićete se kada je izgovorio to što ćete vi sa sobom i na sebi nositi zauvek.

Knjigoholičari

Ako niste baš veliki ljubitelj istih tetovaža, uradite dve različite, a suštinski iste tetovaže sa svojim partnerom. Neka jedna nadopunjuje drugu, kao stranice vašeg omiljenog romana.

Zauvek zajedno

Reč ,,always” brzo je ušla u upotrebu kao sinonim za večne ljubavi. Neka vam ova tetovaža bude podsetnik na vašu bezuslovnu ljubav (čak i kad jedno drugom idete na živce).

Sićušne i skrivene

Ponekad su najmanje tetovaže najromantičniji gestovi, poput ovih preslatkih srca sakrivenih od svih na unutrašnjoj strani vaših prstiju.

Za umetničke duše

Ako vaš partner i vi volite jednostavne ili apstraktne dizajne i detalje, ove umetničke tetovaže savršen su izbor za vas. Istetovirajte linije ili obrise nekih od vaših omiljenih umetničkih dela i neka ona zauvek predstavljaju vašu uzajamnu, bezuslovnu ljubav.

Zauvek povezani

Još jedna sjajna ideja za parove koji svoju ljubav i sreću grade u vezi na daljinu.

Mesec i Sunce

Ove tetovaže idealne su za parove koji se lako i jednostavno dopunjuju. Kao Mesec i Sunce, kao jin i jang.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader