Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Tehnike ljubljenja koje ne mogu da omanu

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Bilo da se spremate za prvi poljubac sa tipom koga ste tek upoznali ili želite dečku da priuštite pravi vatromet strasti, evo saveta …

Pedeset devet procenata muškaraca kaže da se ne bi upustilo u vezu sa ženom sa kojom im prvi poljubac nije zadovoljavajući. Ako među vama za početak postoji fantastična hemija, evo saveta za poljubac koji ga sigurni neće ostaviti ravnodušnim.

Saveti za ljubljenje na prvom dejtu:

# Prolazite mu prstima kroz kosu i gladite ga po potiljku. To će doživeti kao seksi i uzbudljivo, ali istovremeno ležerno i opušteno.
# Na samom kraju mu vrlo nežno, samo na delić sekunde, gricnite donju usnu. To će mu poslati poruku da želite još.
# Da biste se lakše opustili i uživali u trenutku, zažmurite i prislonite čelo o čelo, usklađujući svoje disanje sa njegovim.

Kada savladate ovaj prvi nivo i budete spremni za malo “opasnije” eksperimente pokušajte sa ovim trikovima koji ljubljenju daju potpuno novu dimenziju. Poljubac ne mora uvek da bude samo uvod u ono što sledi, već i sam po sebi može biti prava seksi poslastica.

Kako da izvedete strastveni seks-simulirajući poljubac:

#  Obuhvatite lice svog dragog obema šakama, dišite duboko i vrhom jezika mu prelazi preko usana. Nakon što napravite nekoliko krugova, naizmenično sisajte njegovu donju i gornju usnu. Ako on pokuša da vam uzvrati poljubac, uzmaknite i recite mu: „Strpi se, čekaj dok ne završim“. A zatim mu nekoliko puta gurnite i izvucite svoj jezik iz usta, podražavajući njegove pokrete tokom seksa.

# Sada je njegov red da se pokaže. Tražite od njega da jezikom dodiruje vaša usta na isti na isti način na koji to čini kada vas oralno zadovoljava. Kada mu jezik konačno sklizne u vaša usta, sisajte ga kao da je, ovaj… znate već na šta mislimo.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader