Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Kako biti u vezi sa lošim momkom

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Priznajemo da su ponekad apsolutno neodoljivi, ail zato se sa njima mora pažljivo rukovati…

Svaka devojka mašta o svom idealnom muškarcu koji će je učiniti srećnom za ceo život… ail, iskušenju na koje nas stavlja dejt sa lošim momkom naprosto je nemoguće odoleti. Priznajte da vas je barem jednom oborio s nogu nezainteresovan, arogantan, ali savršeno zgodan frajer, za koga ste znali da će vas ostaviti slomljenog srca, ali ipak niste mogli da mu odolite! Ok, dešava se. I možda će se desiti ponovo. Baš zato vam dajemo savete kako izađete na kraj sa neukrotivom zverkama, dok čekate da se pojavi Gospodin Zverka.

Zapamtite: Vi niste Ta! (ili barem ne i jedna jedina)

Uspeva da vas zavede jednim nehajno upućenim smeškom, dok vama ni na kraj pameti nije da bi ste baš vi mogle da se nađete u njegovoj sferi interesovanja – sve dok se sutradan ne probudite goli u njegovom krevetu. Ne zavaravajte se budalastim razmišljanjima da je sva ta alhemijska eksplozija nešto što mu se događa po prvi put, baš sa vama. Setite se da je zapravo u pitanju veoma dobro uvežbana rutina. Što nas vodi do narednog pravila...

Ne dozvolite sebi da padnete na njega

Naravno da mu se sviđate. Pa njemu se sviđaju sve žene! No, ako se zaljubite, samo ćete vi biti povređena strana. Utuvite u glavu da on ne predstavlja materijal za duže staze i  sebi dozvolite isključivo uživanje u povremenim „kraćim vožnjama“. Ako se i desi da se zaglibite dublje nego što ste nameravali, bežite odatle što pre! Uostalom, čemu vam služe memorisani brojevi najboljih prijatelja u mobilnom telefonu?

Ne pokušavajte da ga promenite

Samo kad bi već jednom skapirao koliko mrzite kada morate da ga negde čekate... ili kada bi hteo da bude tu baš onda kad vam je potreban... i da sluša kako pričate o svojim problemima (dok vam masira stopala)... i počne da vam tepa najnežnijim nadimcima... Nadamo se da vam je jasno dokle bismo stigli ovim putem? Ako biste pokušali da ga promenite, nestala bi ta harizma lošeg momka koja vas je na početku i privukla. Postao bi, u najmanju ruku, dosadan!

Pobedite ga na njegovom terenu

Ok. Ako ste na kraju ipak shvatili da za njega predstavljate samo još jednu tvrđavu koju treba osvojiti, došlo je vreme da uzvratite istom merom. Oslobodite okova sopstvenu lošu devojku koju skrivate unutra i počnite da se ponašate baš kao i on. Dosta je bilo tog čeznutljivog ponašanja, kačenja o vrat i čekanja da vas pozove. Sredite se, izađite u provod... pa, ako snimite nekog još zgodnijeg frajera... znate već šta vam je činiti.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader