Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

8 seks poza za vrtoglavi finiš

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Ove poze su posebno osmišljene kao okidač koji će pokrenuti lavinu strasti i dovesti vas do neverovatnog vrhunca…

Naše Cosmo verzije Kama Sutra položaja uvek nailaze na  oduševljenje, pa smo pripremili veliki broj strasnih poza sa  specijalnom namenom: brižljivo su osmišljene tako da ciljaju  pravo vaše magične tačke orgazma. Mnogim ženama je  neophodna stimulacija klitorisa ili G-tačke da bi doživele vrhunac, ali te dve zone tokom seksualnog  odnosa mogu lako biti zanemarene.  Ovih osam poza za maksimalan užitak, stavljaju akcenat upravo na te dve vruće tačke. Obećavamo da nijedna od njih neće razočarati ni vas ni vašeg dragog. 

Poze koje stimulišu vaš klitoris

Klitoris postoji samo iz jednog razloga - seksualnog zadovoljstva. Pošto je tu koncentracija nervnih završetaka (oko šest hiljada) veća nego u gotovo bilo kom drugom delu tvog tela, klitoris je primarni izvor orgazmičkih užitaka kod većine žena. Ali mnoge  poze ne obezbeđuju dovoljno trenja i pritiska kojim bi se na odgovarajući način stimulisao klitoris.  Sledeće četiri poze osmišljene su da stimulišu to dugmence strasi.  

Izvor: Cosmopolitan Cosmo mačka

Zašto pali: U ovoj verziji misionarske poze kojom se stimuliše  klitoris, vaš partner prodire u vas iz višeg ugla, vršeći pritisak na klitoris pri svakom ulaženju. Sve to trenje znači da  on verovatno trlja i vaginalne usne, što bi moglo da doprinese  indirektnoj klitoralnoj stimulaciji. 

Kako da je izvedete: Počnite u uobičajenoj misionarskoj pozi, nogu raširenih taman toliko da mu omogućite da udobno  prodre u vas i pruži vam dovoljnu stimulaciju za početak. A  zatim neka se izdigne oko pet centimetara nagore tako da mu  karlica bude u istoj ravni sa vašom. Neka se osloni rukama  sa obe vaše strane, tako da mu se telo spušta pravo preko vašeg.  Umesto običnog uđi-izađi, neka se njiše napred-nazad, a vi  zabacite karlicu nagore, prateći njegove pokrete, tako da vam klitoris neprestano dodiruje koren njegovog penisa. 

Izvor: Cosmopolitan Karlični pritisak

Zašto pali: Zamislite ovo kao obrnutu pozu „Mačke“, samo sada vi vladate situacijom, pa ćete dobiti trenja koliko želite. Ova  poza omogućava ženi da kontroliše pritisak i brzinu pokreta  jer je ona gore.

Kako da je izvedete: Neka tvoj dragi legne na leđa, a ruke opruži pored tela. Opkoračite ga i spusti se na njega. Kada  prodre u vas, nagnite torzo unapred, oslanjajući se na dlanove.  Polako ispružite noge ne razdvajajući ih i spustie ih na njegove noge. Prsti na nogama neka vam budu ispruženi, a  karlica u savršenoj ravni sa njegovom. Dok se budete pomerali  gore-dole, koncentrišite se da budete sve vreme priljubljeni telima, što će pojačati trenje, to jest stimulaciju  klitorisa. 

Izvor: Cosmopolitan Pohotni ples u krilu

Zašto pali: On dobija erotični kontakt očima, a vi dobijate više  slobode pokreta da se namestite u pozu koja vas najintenzivnije  stimuliše. Ali to nije sve: Slobodne su vam ruke da dodatno  stimulišete jedno drugo. Plus, okrenuti ste licem-u-lice, što vam dopušta da se ljubite i ojačate osećaj  intimnosti. 

Kako da je izvedete: On neka sedne u stolicu bez naslona za ruke. Opkoračite ga, sedite mu u krilo i spustite se na njegovog mališu. Oslonivši stopala čvrsto na zemlju radi ravnoteže,  pridržavajte se za njegova ramena dok se pomerate gore-dole. Začinite doživljaj time što ćete se naginjati napred ili nazad i  eksperimentisati sa različitim uglovima, kružeći kukovima ili  praveći osmice. Za dublju penetraciju, neka vas partner uhvati za guzu i privlači bliže dok se mešajući kukovima spuštate na  njega. 

 Seksi kašika Izvor: Cosmopolitan

Zašto pali: On može rukama da istražuje celo vaše telo, čak i najskrovitije deliće vaše intime. A vaši prsti mu mogu pripomoći malo pri istraživanju, tako da vas može dodirivati  baš kako vam prija. Još jedna pozitivna strana ove poze: ovaj opuštajući položaj omogućava vam da dugo i senzualno  vodite ljubav. A to što ste tako pripijeni jedno uz drugo dodatno povećava osećaj intimnosti. Zbog načina na koji vas je on obgrlio svojim telom osećaćete se kao u toplom,  ušuškanom gnezdu

Kako da je izvedete: Oboje lezite na bok, on iza vas, i okrenite se u istom pravcu. Zatim nogama obgrlite njegovu gornju  nogu, privucite ga bliže i pritiskajte guzu uz njega dok ulazi u vas. Spusti ruke preko njegovih i pokažite mu kako želite da vam dodiruje klitoris. 

Seks poze koje ciljaju pravo na vašu G-tačku

Svoju G-tačku - sunđerastu tačkicu, pet do sedam centimetara  uvučenu i smeštenu na prednjem zidu vagine -  smatrajte unutrašnjim klitorisom. Mnoge žene nikada ne  dožive stimulaciju G-tačke ili vaginalni orgazam zato što  penis klizi tik pored nje, ne pružajući joj neophodnu direktnu  stimulaciju. Trik je u tome  da ga navedete da prodire pod pravim uglom. Ove četiri  poze vode ga pravo do cilja. 

Izvor: Cosmopolitan Opruženi pas

Zašto pali: Dok klasična „kučeća“ poza omogućava  fantastično duboku penetraciju, ova ležeća varijanta usmerava  penis pravo do G-tačke. Kada legnete potrbuške,  menja se ugao pod kojim penis ulazi u vaginu tako da direktno  stimuliše prednji vaginalni zid.

Kako da je izvedete: Spustite se na sve četiri i neka vaš dečko klekne iza kako bi mogao da uđe u vas. Nakon što  prodre lagano skliznite na stomak dok se on nežno oslanja svoje telo o vas. Vi se oslonite na podlaktice, a on na dlanove. Stegnite butine što više možete i osetićete prijatno trenje.  Ako hoćete dodatno da začinite akciju, spuštajte i podižite guzu prema njegovoj karlici dok prodire u tebe. 

Noge gore Izvor: Cosmopolitan

Zašto pali: Kada podignete noge uvis krv jurne u karlicu intenzivirajući tako osećaj u tom delu tela. Da ne spominjemo da potpora jastukom  obezbeđuje sjajan ugao za stimulaciju G-tačke. Pod tim  uglom njegov penis prodire pravo do nje.

Kako da je izvedete: Lezi na leđa, poduprite donji deo leđa rukama i podignite noge i guzu visoko. Za to vreme neka vaš partner klekne ispred vas i podmetne jedan ili dva jastuka pod vašu guzu, kako bi vas još više izdigao. Zatim oslonite gležnjeve na njegova ramena i neka vas, dok ulazi u vas, pridržava za  potkolenice radi ravnoteže. Budući da ste vi pokretniji, možete da doživite orgazmički zemljotres prilagođavajući ugao torza dok god vam G-tačka ne bude direktno na udaru njegovog  penisa. 

Izvor: Cosmopolitan Oči u oči vragolije

Zašto pali: Ovde se radi o erotskom sučeljavanju. Ova sedeća seksi poza omogućava vam kompletan pregled in-and-out  akcije. To je skoro kao da gledate sopstveni porno film.  Znamo da muškarci vole da voajerišu, ali i žene može da  uzbudi vizuelna stimulacija! 

Kako da je izvedete: Neka se vaš partner osloni na podlaktice,  široko raširenih nogu i savijenih kolena. Sedite između njegovih nogu, zabacite telo unazad i oslonite se na dlanove, a telo približite  njegovim preponama dovoljno blizu da može da uđe u vas. Kada se spojite, podigni noge i prebacite ih preko njegovih ramena. Ovako ćete promeniti ugao i usmeriti mu penis direktno ka gornjem vaginalnom zidu. Kada se nađete u ovakvom  ljubavnom klinču, u duetu njišite karlicom napred-nazad. 

Izluđujući nagib Izvor: Cosmopolitan

Zašto pali: Ovaj iskošeni položaj otkriće vam sasvim novi doživljaj vrhunskog užitka u stimulaciji G-tačke. Ova poza je sjajna za stimulaciju G-tačke jer se naginjanjem dobija potpuno drugačiji ugao penetracije.

Kako da je izvedete: On neka legne na leđa, savijenih kolena i raširenih nogu. Opkoračite ga tako da ste mu okrenuti leđima i lagano se spustite na njegovog mališu, savijenih kolena i nogu između njegovih. Zatim se nagnite unazad i oslonite se na dlanove dok se podižete i spuštate. Za to vreme, njegove ruke  su slobodne da vam pruže dodatne užitke.  

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader