Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Njegove tajne erogene zone

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Cosmo vas vodi do pet tačaka užitka na telu svakog muškarca. Kada isprobate ove trikove, on jednostavno neće prestati da misli na vas...

Znate kako da obradite njegovo telo, ali da li znate kako ono radi? Da biste mu pružile maksimalno zadovoljstvo ključno je dobro poznavanje muške biologije. Ako bolje upoznate fiziologiju partnerovog tela, oboje ćete više uživati. Ako budete razumele reakcije njegovog tela na određene dodire, i savladale načine da izazovete takve reakcije, bićete u stanju da mu priuštite vrhunske užitke. Pročitajte šta smo saznali... a onda probajte da lično u praksi proverite rezultate našeg istrazivanja

Kremaster mišić

Penis nije jedini deo muškog tela koji doživljava „uspone i padove“. Kremaster mišić, koji se od unutrašnje strane skrotuma proteže do prepona, kontroliše kontrakcije testisa. Funkcioniše poput užeta za bandži skokove, kontrahujući testise na gore kao reakciju na hladnoću i opuštajući ih pri promeni temperature.

Kako ga iskoristiti: Ovaj magični mišić reaguje i na seksualnu stimulaciju, izazivajući kontrakciju testisa kada je muškarac pred vrhuncem. Što je on bliži klimaksu, testisi su mu stegnutiji. Shodno tome, povlačenje testisa naniže usred ljubavnog zanosa odlaže ejakulaciju, produžujući mu tako zadovoljstvo.

Zato iskoristite blagodeti majke prirode - i priuštite svom dragom orgazam koji će ga lansirati među zvezde - tako što ćete se suprotstaviti sili gravitacije i nežno mu povlačiti testise dok ga oralno zadovoljavate (kada imate sjajan pristup). Najpre mu stimulišite unutrašnju stranu butina jezikom. Zatim uzmite penis u usta, obuhvatite testise rukom i povlačite ih od tela. Počnite veoma nežno i pitajte partnera koliko jako povlačenje mu prija. Uhvatite ritam, koristeći obe ruke i usklađujući rad ruku sa pokretima usta, kako biste mu bukvalno udvostručile užitak.

Prostata

Najverovatnije znate da muškarci imaju nešto što se zove prostata, ali verovatno niste znale da ona može biti izvor neslućenih užitaka. Ova žlezda veličine oraha je smeštena uz uretru i možemo je nazvati muškom G-tačkom. Njena funkcija je da luči tečnost koja čini deo semene tečnosti, a kada se stimuliše, ova grudvica puna nervnih završetaka može da izazove snažan talas slasti.

Kako je iskoristiti: Ovu unutrašnju bombu blaženstva možete da detonirate stimulacijom okolnog tkiva, takozvanog corpus cavernosa, koji čine dve šupljine unutar sunđerastog erektivnog tkiva penisa. Zamislite ih kao par sunđera u obliku cevčica u kojima se kada je muškarac uzbuđen povećava priliv krvi (izazivajući erekciju).

Pošto se corpus cavernosa nalazi pored prostate, manuelnim stimulisanjem penisa možete ujedno stimulisati i ovu njegovu G-tačku. Obuhvatite penis rukom i povlačite na dole, prema korenu, umesto da izvodite uobičajene goredole pokrete. Povlačenjem na dole ćete postići da ona dva cevasta sunđerčića nežno dodiruju prostatu. To je kao da ste mu priuštile unutrašnju erotsku masažu.

Usne

Naravno, ljubljenje je jako seksi, ali možda vam nikada nije palo na pamet da su usne jedan od delova njegovog tela koji mu može doneti najviše zadovoljstva. Jer, nežna koža usana je bogata nervnim završecima. Osim toga, izuzetno je tanka tako da je splet nerava bliže površini, što je čini osetljivijom na stimulaciju.

Kako ih iskoristiti: Pre nego što mu priuštite strasan i vlažan poljubac, začikavajte ga ljubeći ga svuda osim po usnama. Ljubite ga po celom licu i vratu dok mu uzbuđenje raste. Kada ga toliko izludite da gori od želje da snažno prisloni svoje usne na vaše, pojačajte stimulaciju kombinujući pokrete. Liznite mu usne kao da ližete sladoled, sisajte mu vrh jezika i ovlaš mu dodirnite usne svojim usnama. Kako uzbuđenje raste, priliv krvi u usne se povećava, čineći ih senzitivnijim. A ako budete naizmenično koristile vrh i donju stranu jezika, celo telo će mu protresti snažni žmarci zadovoljstva. Različiti osećaji donose faktor iznenađenja, a to pojačava uzbuđenje. Još jedan trik sa usnama: Uzmite u usta njegovu donju usnu i vrhom jezika ližite prevoj između usta i brade. Ovo područje je iznenađujuće osetljivo, a često je zanemareno, što ga čini utoliko prijemčivijim za užitke.

Bradavice

Cosmo vas je već upoznao sa činjenicom da su i muške bradavice krcate nervnim završecima i stoga predstavljaju osetljivu erogenu zonu. Ali neke od vas im možda još uvek ne posvećuju odgovarajuću pažnju. Ne zaboravite, ono što je bitno je kako ih obrađujete. Kada se na pravi način stimulišu, ovi erogeni ‘dugmići’ šalju mozgu vibracije zadovoljstva na isti način na koji to čine genitalije.

Kako ih iskoristiti: Da bi mu bradavice - kao i ostatak tela - drhtali od zadovoljstva, igrajte se sa njima dok vodite ljubav u pozi „žena odozgo“. Počnite suzdržano i gradite uzbuđenje tako što ćete mu prelaziti kažiprstom preko grudi praveći male krugove oko bradvica, ali ne dodirujući ih. Zatim klizite rukom niz jednu stranu grudnog koša, duž rebarnog luka, preko donjih stomačnih mišića - sve do mesta gde počinju pubične malje, a zatim skrenite na gore i vratite se drugom stranom grudnog koša. Opet se posvetite njegovim ukrućenim bradavicama praveći male krugove oko njih. Samo ovoga puta idite pravo u centar.

Lagano se igrajte vrhom prsta oko bradavica i areola da biste ga što više uzbudile. A zatim mu još više ubrzajte puls počastivši ga akcijom u koju ćete uključiti i usta. Vrh prsta zamenite vrhom jezika. Počnite najpre da ližete spoljnu ivicu areola, a zatim se probijajte ka centru, praveći sve manje i manje krugove. Dodatno mu raspalite strasti povremenim sisanjem, čak i grickanjem ukrućenih bradavica. Obuhvatite ih usnama i sisajte, nežno grickajte, lagano gladite jezikom, a zatim ih poljubite. S vremena na vreme se odmaknite i samo ih lagano češkajte kosom ili ovlaš dodirujte usnama, grejući ih naizmenično svojim toplim dahom.“ Ovi trikovi će ga totalno raspametiti.

Perineum

Već ste čule za perineum, deo kože između genitalija i anusa obdaren orgazmičkim potencijalima. Perineum je pun nervnih završetaka koji, ako se stimulišu na pravi način, mogu da donesu ‘eksploziju’ strasti.

Kako ga iskoristiti: Ono što možda niste znale je da je najbolji pristup ovom raskršću nerava upravo u misionarskoj pozi, u kojoj lako možete da ga „prihvatite“ između nogu. Kada bude pred „tačkom pucanja“, nežno pritisnite perineum zglobom kažiprsta. Taj deo je toliko osetljiv da je najbolje da koristite zglob prsta da ga ne biste slučajno ogrebale noktom. Da biste ga bacile u trans, menjajte pravac kretanja i jačinu pritiska. Kada više puta dodirujete samo jednu tačku, nervni završeci ‘otupe’ i prestaju da šalju signale užitka. Zato ga prvo mazite u pravcu kazaljke na satu, zatim u suprotnom pravcu; potom masirajte gore-dole i tako dalje. Kombinujući različite pokrete držaćete ga na ivici pucanja, a čitav nervni sistem postaće mu osetljiviji. Kada bude spreman za „eksploziju“, pritisnite ovo jezgro receptora za uživanje malo jače da biste mu priuštile vrhunski orgazam. 

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader