Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Zašto tipovi odmeravaju devojke u prolazu

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Ono što ne može da se pipka bar može da se gleda, smatraju muškarci. A evo i zašto je tako...

Srazmerno proporcionalno prosečnoj letnjoj temperaturi raste i muška temperatura. Leto je doba svlačenja - svih psihofizičkih ogoljenja. Lagano se kvare kočnice i raspiruje slatki, maleni bezobrazluk. Počev od tinejdžerki pa sve do onih sasvim zrelih dama, sve je manje krpica koje pokrivaju, ili čak onih koje otkrivaju. Generalno - sve je manje krpica.

Ne, nisam od onih puritanaca koji smatraju da je veća erotičnost u nagoveštajima i maštanju šta se sve može naći ispod svih slojeva krpa zakopčanih do grla. Takva ideja me podseća na striptiz bar u kom se striptizete oblače, a ne svlače, u ritmu muzike. Moguće da ima tu neke istine, ali ipak glasam za ogoljenost, otvorenost, podignute suknje, spušten dekolte, njihanje, pomeranje i ljuljanje. Neverovatno koliko svi mali i veliki dečaci reaguju na to njihanje-pomeranje-ljuljanje oblih predela ženskog tela. Kao da ih to vraća u neko prenatalno stanje ljuljanja. Letnje ulice njišu upravo u tom ritmu, i tope asfalt.

Ne mogu da izdržim

Najveći problem je zapravo održati stanje pribranosti. U muškim razgovorima sve češće se čuju komentari: Ne mogu više da izdržim da gledam sve ovo. Totalno su gole!, koji se potiru sa muškim zimskim željama, kada muškarci jedva čekaju ovo letnje sunce. Ta neka vrsta mazohizma, u nama muškarcima, tipa - ne mogu više da gledam, ali gleda mi se - čini da se osećamo razapeto između vode i hrane, u središtu Tantalovih muka. Držimo se one teorije: sve ono što ne možeš da pipkaš barem možeš da gledaš. Mučno, ali u isto vreme i lepo. Malo gledanja nikome zla nije donelo, a oprošteno je čak i oženjenim tipovima koji povremeno, kao neprimetno, bacaju oči u stranu. 

Ako vam vaš dragi muškarac saopšti kako se ne bi okrenuo za zanjihanim grudima, ili ženskom guzom koja se pomera gore-dole na visokim potpeticama, ili za butinama koje se treskaju nad samouverenim ženskim korakom, istina je da vas laže. Zapravo to ne znači kako mu vi niste bitne, već jednostavno tako je i tako mora biti. Vaš dragi reaguje isto onako kao i svi drugi muškarci planete, i to nema veze sa njegovom privrženošću vama, već sa genetskim kodom oplođivača. To je ono životinjsko što će uvek prevagnuti. Uglavnom najveći deo pornografske industrije namenjen je muškoj populaciji. Prodaja gore pomenutih „ljuljanja“ barem prividno zasićuje nezasitu mušku želju.

U poslednje vreme sve je, takođe, više žena koje reaguju čulom vida, komentarišu muške zadnjice i mišićave noge u šortsevima. Tačnije rečeno, sve je više žena koje priznaju da vole razgolićeno leto podjednako kao i muškarci. Povremeno osetim takve ženske poglede i zbunim se dozom tog nečeg „muškog“ u ženskom pogledu. Kao da se nešto u mom nervnom sistemu resetuje i pomislim: hej dečko, pa to ti treba da radiš, a ne ona.

Plen i izazov

Nadam se da se polovi nikada neće potpuno izjednačiti. Nikako ne mogu da zamislim ženske majstore na gradilištu, sa žutim kacigama, kako piju pivo i zvižde muškarcu koji se stidljivo šetka u šortsu. Malo je bez veze. Zar ne? Ipak vi žene volite da ste primećene. Volite muške poglede na sebi i njihova maštanja, tako lako čitljiva. Vaši atributi treba da ostanu izazov i plen muškarcima. Treba da ih lovimo u svakom vašem gestu i pokretu tela. Apsolutno nije bitan ni celulit ni koji višak kilograma. Same po sebi ste za gledanje, ako ništa drugo, tako da, molim vas, nemojte nikada postati majstori na gradilištu. Ako ne zbog mene, onda zbog vašeg muškarca koji gleda neke druge žene, a ako ne zbog njega, onda zbog nekog drugog muškarca koji gleda vas. I ne zamerite što vas gledamo. Lepo je.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader