Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Šta vam govori njegov stil zavođenja

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Predstavljamo vam uobičajene taktike zavođenja i njihovo tumačenje...

Laskav pristup

Muškarac koji vas obasipa komplimentima je šarmantan i pronicljiv. Međutim, iza laskanja često može da se krije nesigurnost. Kako ćete to prepoznati? Laskavci obično favoriziju i hvale vaše osobine zbog kojih su i oni sami nesigurni.

Dodiri uz reči

Oni muškarci koji se ne libe da vas dok pričaju, s vremena na vreme i dotaknu, direktni su i senzualni. Ali, ponekad, svojim postupcima pokušavaju da sakriju emotivnu odsutnost. To govori i da su prilično okrenuti sebi.

Provereni načini za „prolaz“

Ako vam prilazi rečima i ponašanjem koji provereno „pale“, reč je o osećajnom momku koji krije svoju senzibilnost humorom. On će retko kad da učini prvi korak pre nego što dobije potvrdu da mu je „pristup dozvoljen“, tako slobodno preuzmite inicijativu.

Pažljiv sagovornik

Iako znatiželjan, ovakvom muškarcu bi mogla da se prikači etiketa manipulatora. Naime, rado vas pušta da pričate o sebi jer možda ima nešto što želi da sakrije. Da biste otkrili koliko je iskren, gledajte ga pravo u oči i proverite da li mu se zenice šire dok vas gleda ili da li mu je glava uzdignuta - znaci koji govore da je istinski zainteresovan za ono što pričate.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader