Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Šta otkriva njegov poklon?

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Sitnice i „krupnice“ koje dobijate od njega mnogo više govore o vašoj vezi nego što se misli na prvi pogled. I zato ako vam pokloni...

Baš ono što ste želeli

Ne treba zanemariti pritisak koji svaki muškarac oseća kada svojoj voljenoj osobi treba da priredi iznenađenje. Još ako vam pokloni ono što ste baš želeli to bi moglo da znači da je vaš Romeo skoro „vidovit“ ili da vam čita misli. Ako vam dragi donese ‘sitnicu’ koju ste jednom, onako uzgred, spomenuli, znajte da on mnogo ulaže u vašu vezu i stalno misli na vas.

Nešto „slatko“

Plišani meda ili muzička kutija koja svira „vašu pesmu“ je simpatičan poklon, ali, morate priznati, i nešto stereotipno. Nažalost, kad muškarci krenu u šoping, i to namenski, trude se iz sveg srca da nađu idealan poklon za svoju dragu. Uvek traže nešto romantično što će probuditi osećanja kod vas. Krajnji rezultat: Dobio je nulu za kreativnost, a maksimum poena za trud. Sledeće godine dajte mu nekoliko nagoveštaja šta biste želeli i time ćete mu mnogo olakšati život.

Praktičan poklon

Ako vam vaš alfa mužjak uvek poklanja praktične sitnice (alat za kola, kišobran ili baterijsku lampu) verovatno želi da on bude ukras u vašem domu i srcu. Ovim neromantičnim i više nego praktičnim poklonima želi da vam kaže: “Ja brinem o tebi”. Zato se nemojte truditi da mu date neki mig šta biste želeli ubuduće - neće ni primetiti vaše male signale. 

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader