Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Magazine Arhiva

AAA: Sanja Dimitrijević

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Pevačica koja frajere iznenađuje kombinacijom vragolaste, luckaste, a pri tom prizemne i ženstvene devojke…

Tokom razgovora, pomislili smo da u njoj postoje dve različite osobe. Prilično je osetljiva, emotivna, nežna, ponekad i stidljiva, a sa druge strane uporna, žilava, impulsivna i tvrdoglava! A možda je to ta Bik/Strelac kombinacija. Često je u nevolje dovodi slobodan i avanturistički duh. Oduvek je bila sanjar, pa ponekad pomisli da se rodila u pogrešno vreme. U ljubavi nikada ne gubi nadu, bez obzira na to koliko puta je doživela razočaranja. Veruje da se sve u životu dešava s razlogom i da svaka situacija, loša ili dobra, ili osoba, ima svoju ulogu i svrhu.

Kakvi ste van scene?

Na prvo upoznavanje pomišljate da sam stidljiva, uzdržana i tiha, međutim kada se opustim onda sam brbljiva, šaljiva i vedra! Što kaže moja mama: „Kako tako malo i nežno stvorenje a pečočno!“, a to potvrđuje i moj dolazak na svet dva meseca pre vremena! Ne znam gde sam požurila, ali otkad znam za sebe volim da pevam i plešem i uvek sam bila glavni zabavljač u svojoj kući! Volim da zasmejavam ljude oko sebe, da se našalim i na svoj račun, a prijatelji i familija koje često imitiram misle da sam ponekad baš šašava!

Kako vam se sada udvaraju, otkad ste popularni?

Ne sećam se kada mi je poslednji put neko prišao, uglavnom sada više dobacuju! Današnji muškarci smatraju da devojci treba prići na neki spektakularan način, a ne znaju da to često ume da izgleda usiljeno i neprirodno. Po meni, najbolji prilaz je uvek bio onaj najkulturniji i najprirodniji: „Zdravo, ja sam taj i taj, želeo sam da se upoznamo.“ 

A onda, taj muškarac mora da poseduje…

Fizički izgled mi je poslednji na spisku. Idealan muškarac je ostvaren, nezavisan, inteligentan, siguran u sebe, džentlmen sa lepim manirima i dobrim smislom za humor. A i lep osmeh uvek je dobrodošao. Lista je podugačka. Nisam sigurna da se takav još rodio, ali moja tvrdoglavost ne posustaje!

Koje kvalitete dele vaši bivši partneri?

Hmm… Jednu stvar sigurno, a to su lepe oči! Uglavnom su imali moralna načela slična mojim, dobar smisao za humor i lepe manire. Mada, imala sam par promašaja, kada se setim pomislim: „Eeeh, Sanja, gde ti je bila pamet?“

Šta biste uradili da druga žena počne da muva dečka sa kojim ste u vezi?

Apsolutno ništa! Inače ne volim bilo kakvu dramu i ljubomorne scene. Znam ko sam, šta sam i iz kakve porodice dolazim. Ako nekome ne odgovaraju moji kvaliteti, kažem: „Izvoli, produži dalje.“

Kako najlakše prebolite raskid?

Uh… Ne postoji lak način, samo vreme. Kod mene to prođe uz pevanje i slušanje dobre muzike, obavezne razgovore sa prijateljima i sestrama koje me nasmeju do suza i pomognu da pronađem nešto dobro u tome!

Seks na plaži?

Nikako! Ne znam kome prija pesak tamo gde mu nije mesto! Konformista sam i uvek mi je hladno! Šta da radim…

Koji je najgluplji trač koji ste čuli o sebi?

Da sam puna kao brod, da sam uobražena, a najgluplji od svih: da sam u Prvi glas Srbije ušla preko veze.

Koja je tajna vaše zavodljivosti?

Oči, smisao za humor i ples. Muškarce najčešće iznenadi ta nesvakidašnja kombinacija vragolaste, luckaste, a pri tom prizemne i ženstvene devojke. Auuu, al’ sam se ishvalila!

Koliko vas privlače slava, novac i moć?

Iskreno, nimalo. Želim da radim ono što volim i da od toga normalno živim. Novac i moć ne donose sreću i ništa vam ne znače ako nemate pre svega zdravlje i ljude koji vas vole, ne zbog onoga šta posedujete, već zbog onoga što jeste.

Šta je vaš konačni cilj?

Da se bavim onim čime volim, da budem ispunjena na emotivnom, kao i na poslovnom planu i da jednoga dana kada budem pogledala unazad budem ponosna na sebe, na svoje izbore i da sam na neki način ostavila svoj pečat!

Kako se postaje AAA devojka?

Trudom, radom i verom u sebe! I sreća ima svoju ulogu.

Lična karta:

Datum i mesto rođenja: 25. 4. 1985, Skoplje, Makedonija
Horoskopski znak: Bik
Emotivni status: Single and ready to mingle!
Zašto je AAA: Upečatljiva svojim prvim singlom La Fiesta

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader