Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Magazine Arhiva

Tamara Dragičević: Nova zvezda

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Nema više sumnje, glumica Tamara Dragičević je po talentu za javne nastupe dosegla nivoe ozbiljnih umetničkih faca…

Glumica Tamara Dragičević dovoljno je zrela da ispod nekih delova svog života već podvuče crtu. Ali, istovremeno i mlada da zna da joj lepe stvari tek predstoje. Tokom intervjua, koji na prvi pogled može imati odjeke vrcavog karaktera, čuju se zvukovi nežne i osetljive ličnosti, koji nisu preglasni i odmah prepoznatljivi.

Ipak, dovoljno su zvučni da bismo shvatili da je pred nama ozbiljna buduća zvezda. Ako to već danas nije, kao deo TV fenomena Tvoje lice zvuči poznato i filma Vojna akademija 2 koji je imao nedavnu premijeru. Ranije, o njenom talentu svedočile su serije Montevideo, bog te video i Miris kiše na Balkanu.

Zaljubljena je. U kolegu Petra Benčinu, koga opisuje kao snažnog momka, uvek spremnog da „promeni sijalicu“. Njihova priča je poput filmske, prati misli jedne devojke koja je posle šest sati razgovora sa njim shvatila da je našla muškarca svog života.

COSMO:Kako vas je Petar „ulovio“?
TAMARA: Peca jedan dan Petar kod Pančeva. Dugo je, dugo je Petar pecaoooo, a bio je topao aprilski dan. Taman kada je hteo da spakuje svoj šešir, udicu i gliste, kad ono...

COSMO: Kako vaš roditelji reaguju na njega?
TAMARA: Pozitivno (smeh). 

COSMO:Po čemu ste znali da ste se zaljubili u Petra?
TAMARA: Pored njega, mislila da je prošlo sat vremena, a prošlo je šest sati!   

COSMO:Šta mislite, zašto vas nije zaprosio?
TAMARA: Nije još došlo na red!

COSMO:Koja je najbolja stvar u vezi?
TAMARA: Najbolja stvar je biti u dobroj vezi! A kad si u dobroj vezi onda je najbolje što nikada nisi sam i kad si sam. I što si slobodan i kad nisi slobodan!   

COSMO:U jednom intervjuu za Cosmo, Petar je rekao da je najbolja fizička aktivnost koju upražnjava - seks. Da li se slažete sa tim?
TAMARA: Je’ l to rekao?! Sram ga bilo!

COSMO: Da li vas startuju frajeri, iako znaju da ste u vezi, čak i sa kim ste u vezi?
TAMARA: Nažalost, to je retko danas, ne zbog mene, u vezi sam, nego zbog slobodnih devojaka! Mada, nemam ni Twitter ni Fejs, možda ni ne postojim! Nisam merilo! Ali momci su uplašeniji i stidljiviji nego ikad! (smeh).    

COSMO:Ne razumete to kod muškaraca?
TAMARA: Ma potpuno ih razumem, nije im lako (smeh). Oni jadni, ne smeju da te poljube kad imaš karmin na usnama, da te pomaze kad imaš frizuru, trpe trudnu ženu, gledaju nas ugojene u trudnoći i prave se da smo im neodoljive. Sad su počeli, jadni, da prisustvuju porođaju. Oni mogu da nas rasplaču i da budu skotovi, a ako se oni rasplaču to je sramota... kažem ja da im nije lako!

COSMO: Da li ima toga i kod vašeg dečka?
TAMARA: Nisam videla Petra da plače, što ne znači da nije! Ostane on i sam ponekad! (smeh)

COSMO:Da li imate omiljeni odevni komad koji vam je on poklonio?
TAMARA: Prada naočare koje mi je kupio za dve godine veze, najlepše i najdraže i koje su mi zajedno sa koferom i svim stvarima ukrali u Kotoru letos!        

COSMO:Koliko inače pratite modu?
TAMARA: Koliko mi se to što je aktuelno i moderno svidi, nikada ne po svaku cenu! Često mi se ono što je moderno ne sviđa!

COSMO: Izgledate super na štiklama, koliko ih volite?
TAMARA: Volim štikle, ali ih nosim samo kad moram i kada je neka svečana prilika! Trudim se da se privatno opustim i da mi bude udobno!  

COSMO:Šta volite da obučete?
TAMARA: Dugu letnju haljinu, usku crnu do kolena, farmerke, majicu, kožnu jaknu i štikle. Ili ovo sa naslovnice!

COSMO: Šta biste sve stavili na kocku zarad uspešne karijere?
TAMARA: Tanjir, šolju, saksiju, cipele, svesku... A ono što ne treba jeste ljubav, porodica, sreća, prijateljstvo, mir i zdravlje! Odlučujem se za tanjir!

COSMO:Koju svoju vrlinu, a koju manu biste istakli u profesionalnom smislu?
TAMARA: Vrlina: tačna, odgovorna, luda, ljubazna, požrtvovana. Mana: tačna, odgovorna, luda, ljubazna, požrtvovana.

COSMO:U čemu su žene bolje od muškaraca u glumi, i obrnuto?
TAMARA: Muškarci su jači i hrabriji, žene su opreznije i pametnije… Ma, u stvari, ne može se to tako deliti na muškarce i žene, nema tu pravila! Svako je ličnost za sebe! 

COSMO: Zbog čega ste najčešće iznervirate na snimanju?
TAMARA: Našminkam se, obučem i tako uštogljena čekam i obično mi je ili jako hladno ili vruće, a organizator mi svakih pet minuta priđe i kaže kako sam na redu za 10 minuta!       

COSMO:Da li imate vremena za dobar provod?
TAMARA: Malo, ali nekako se uvek nađe vreme i za provod, a pogotovo ako je dobar!       

COSMO: Kao izgleda jedno vaše žensko druženje, izlazak uveče?
TAMARA: Odaberemo prijatno mesto gde je veselo i gde je dobra muzika, a onda smo posle pola sata odlutale i u svojim smo pričama i raznim analizama kao da se nismo videle juče i prekjuče i čule pre dva sata! Onda sedimo u kolima pre rastanka i pričamo ono što u kafiću nismo stigle! I nikada nam nije jasno kako više za 18 godina nismo istrošile sve teme za razgovor, uvek se ludo provedemo! Pogotovo kad ja popijem kafu

Razgovarao: Emil Volak

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader