Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Magazine Arhiva

AAA: Brankica Sebastijanović

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Glumica koja, da joj nešto ne bi promaklo, na život gleda pozitivno i širom otvorenih očiju

Prva televizijska uloga u Sinđelićima i lik Eve doneli su joj širu popularnost. Mogli smo da je vidimo i u filmu Kad ljubav zakasni i seriji Samac u braku. Trenutno sprema diplomsku predstavu na Fakultetu dramskih umetnosti. U njoj lako možete da prepoznate devojku koja će umilnom energijom ostvarivati svoje snove.

To se posebno svidelo Milošu Bikoviću, sada već uspešnom i dokazanom glumcu. U vezi su već četiri godine. Reklo bi se ozbiljna ljubavna priča, ali koju tek čekaju ozbiljni izazovi zajedničkog života. Jer, Brankica još živi sa dve najbolje drugarice. Odrastala je u Staroj Pazovi, pa joj se cimerski život u Beogradu prosto podrazumeva. Gluma je uvek inspiriše. I svi testovi velikog grada sa kojim se susreće.

Kako živi mlada glumica u Beogradu?

Kako stigne. Ako uspem između obaveza i fakulteta još nešto da uglavim, to su onda viđanja sa dragim ljudima i odlazak kod roditelja. Trudim se da svoje slobodno vreme što kvalitetnije iskoristim i povratim energiju.

Šta je najzanimljivije u takvom životu?

Da testirate svoju izdržljivost i proverite kako vam mozak funkcioniše posle 18 sati rada. Zanimljivo je i beležiti sva ta buncanja i nemogućnost sklapanja rečenice kada vam je koncentracija na izmaku.

Kakvi ste van scene?

Pa nema ništa neobično što bih mogla da vam kažem. Studiram, živim sa dve najbolje drugarice, imam mnoštvo prijatelja, kolega. Van glume živim jedan potpuno uobičajen život u kome volim da se smejem, budem ispunjena, vredna, posvećena dragim ljudima.

Šta je po vama suština glume?

Uh, odgovor na ovo pitanje bi potrajao, morala bih godine razmišljanja i izučavanja da ubacim u njega. Ali ukratko, kad se osećate živim na sceni i proživljavate baš taj trenutak, kad imate dečiju energiju da se zaigrate, kada osećate da stvarate i da to deluje na nekog.

Da li je u ovom veku ženi lakše u „muškom svetu“?

Žena uvek ima svoje mesto i priliku, samo treba da bude pametna da to prepozna i iskoristi. Zadovoljna sam ovim svetom i, iskrena da budem, ne volim da kukam i krivim nekog drugog ako je meni loše. Samo pozitivno i širom otvorenih očiju da vam nešto ne promakne i, hop, eto vas nasmejanih i zadovoljnih životom!

Koji stih pesme bi mogao vas da opiše?

Ja nisam luzer, o, naprotiv, meni je osmeh lajtmotiv, ja nisam luzer, ja imam nas, a za svet ko te pita!

Kako vam se sada udvaraju, otkad ste „televizijski“ popularni?

Pa češće budem zaprošena preko društvene mreže. Ali, naravno, sve je to pokazatelj da u stvari nemaju dovoljno hrabrosti, jer sumnjam da je neko ozbiljan i da očekuje da ću da pristanem posredstvom Facebooka da se udam.

A kako vaš dečko Miloš reaguje na udvaranja?

Pa ne reaguje, verujem da to ne doživljava ozbiljno.

Šta biste uradili da druga devojka počne da muva njega?

Ne bi bilo potrebno da išta uradim, Miloš bi već sam reagovao.

Delujete skladno, kako se dolazi do savršenog partnera?

Sumnjam da postoji recept za to, prosto ljudi se pronađu. To nije toliko u našim rukama, mi možemo samo da se potrudimo da to prepoznamo.

Koliko se muškarci glumci inače razlikuju od onih koji to nisu?

Ne postoji neka generalna osobina za glumce po kojoj su oni drugačiji, ali sigurno imaju više razumevanja za ovaj posao. Mada mislim da su spremniji da probaju neke stvari i nije im baš toliki problem ako se nekad i izblamiraju.

Koja je tajna vaše zavodljivosti?

Ne trudim se da zavodim. Eto, i nije neka tajna. Kad bi postojala neka pravila i tajna zavodljivosti, izgubila bi se spontanost, a time i ono što je lično.

Kako ste na prvu loptu impresionirali mamu svog dečka?

Nisam imala za cilj da je impresioniram. To sam što sam i mislim da je ona to prihvatila. Baš nisam osoba koja nešto planski radi.

Šta bi jedna devojka inače morala da zna o muškarcima?

Što više to bolje o svom muškarcu. Biće joj lakše u životu. A o drugim muškarcima što manje, biće lakše njenom muškarcu.

Šta biste još voleli da naučite o ljubavi?

Može li od nje da se živi? Da li leptiri stvarno lete u stomaku? Zašto srce jako lupa kad vidi onog koga voli? Zašto se oči cakle?

U čemu ste najbolji?

U najbržem jedenju gumenih bombona, u pravljenju posebne (na moj način smišljene) plazma torte, u nemogućnosti da se orijentišem...

Kako se postaje AAA (Aktivna, Aktuelna, Atraktivna) devojka?

Tako što novinarima budeš simpatičan, pa te oni izaberu. A ti u stvari samo radiš s ljubavlju, trudom i verom u svoj posao, pa te oni na ovakav način nagrade i daju ti potvrdu da si na pravom putu.

Lična karta

Datum rođenja: 8. 8. 1990. godina
Mesto rođenja: Sarajevo
Horoskopski znak: Lav
Emotivni status: U vezi

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader