Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Magazine Arhiva

AAA: Borka Tomović

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Uvek spremna da se bori za dobru ulogu i pravog muškarca…

U karijeri Borke Tomović dešavaju se stvari koje se u glumačkom svetu podrazumevaju. Želja za dobrim ulogama je na prvom mestu. Posle gledane serije Mješoviti brak, Ljubav, navika, panika i Cvat lipe na Balkanu, nedavno je završila pilot-epizode domaće verzije E.R, u kojoj tumači suprugu jednog od glavnih lekara. Trenutno snima film Vlažnost, debitanta Nikole Ljuce, a film koji je radila prošle godine Ničije dete imaće svetsku premijeru na festivalu u Veneciji. Gluma je za nju, kaže, ljubav, posao, život. Privilegija da radi ono što voli i prilika da analizira i sebe kroz različite likove koje tumači. „Kad god mi se učini da ne mogu više, podsetim sebe da samo malobrojni uspeju da ostvare ovaj, ne tako redak, tinejdžerski san.“

Koliko ste spremni da se borite za ulogu, a koliko za muškarca?

Spremna sam da se borim za sve što je za mene dobro, a to znači da ću dati sve od sebe i za dobru ulogu i za pravog muškarca. Ne bih se osećala kompletnom sa svim mogućim poslovnim uspesima, a bez prave osobe pored sebe, kao što bih uvek osećala da mi nešto fali kada ne bih radila posao koji volim, ma kakvog princa da imam pored sebe.

Osećate se seksi kada...

Kada se sve sklopi. Bez obzira na to kako sam se obukla, da li sam našminkana ili nisam, samo kada zračim dobrom energijom, znam da i izgledam dobro.

Kada posumnjate u mušku iskrenost i da li se muškarcima može verovati?

Nisam od onih koji preispituju svaku reč koju neko izgovori i do tančina analiziraju nečije postupke ili govor tela da bi utvrdili da li je ta osoba iskrena ili ne... Ne opterećujem se time. Uglavnom osetim ako nešto nije kako treba, ali nisam imala u svojoj blizini takve muškarce. Ako ih je i bilo, ubrzo se potrudim da se takvi odnosi završe.

Vaš idealni muškarac mora da ima...

Duhovitost, šarm, hrabrost. Mora da bude muškarac. Današnji muškarci gube na muškosti zbog viška sujete.

Kako on može da vas impresionira?

Nisam sigurna da postoji neki veliki gest koji bi me oborio s nogu. A pogotovo ne velike reči. Impresionira me normalnost i stabilnost.

Šta kažete kada vas startuju na glup način?

Da žurim.

Koje su, po vašem mišljenju, prednosti braka, a koje singl statusa?

Cenim život udvoje i porodicu. Daju osećaj pripadnosti i smisao svemu. Pomažu ređanju životnih prioriteta i odvajanju bitnog od nebitnog. Sa druge strane, kada je sam, čovek ima vremena da se bavi sobom i radi na sebi na način na koji to želi, bez osećanja da je sebičan, ili da je nekog izneverio. U životu ima vremena i za jedno i za drugo, samo čovek mora da zna na šta je u kom trenutku spreman.

U kojim situacijama izgovarate „da“, a u kojima „ne“ bez razmišljanja?

„Da“ izgovaram kad god me zamole da pričuvam svog sestrića, a „ne“ kada on pokuša da radi nešto što je opasno. Trudim se da kažem „da“ kad god sam u situaciji da nekome pomognem, a „ne“ bih rekla na svaki nagoveštaj nasilja, bilo fizičkog, bilo mentalnog, i na svako osećanje gubitka slobode.

Šta vas uvek nasmeje?

Dobre komedije, duhoviti ljudi i odgovori dece u Kefalici.

Sanjate da jednog dana...

Obiđem sva mesta koja želim, pročitam sve knjige koje me zanimaju, odigram važne uloge, stvorim porodicu, pogledam iza sebe i kažem: „E, to je to.“

Kako se postaje AAA devojka?

Tako što se ne trudiš da to budeš, već ideš za svojim snovima.

Lična karta

Datum i mesto rođenja: 14. 12. 1983, Beograd
Horoskopski znak: Strelac
Emotivni status: ispunjen

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader