Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Magazine Arhiva

Dušica Spasić

LIČNA KARTA:Datum rođenja: 24. 3. 1981.Horoskopski znak: OvanZanimanje: VoditeljkaZašto je AAA: Kao najmlađa voditeljka „Dnevnika“, perjanica je informativnog programa RTS-a

 „Borac sam za ideale, a mnogi kažu i da sam muškarac u telu žene“

VIRTUELNI KOMENTARI
Ono što sam do sada videla bili su samo pozitivni komentari i drago mi je zbog toga. Prija kada ljudi hvale vaš rad. Ali, nisu mi jasni oni koji koriste Internet za ružne reči koje upućuju poznatim osobama, kao i pokazivanje lične nekulture. Nije to prijatna stvar, ali i nije ni za neko preterano uzbuđenje. Svako ima pravo da mu se neko sviđa ili ne, ali ne i da vređa osobe koje ne poznaje.

STIL OBLAČENJA
Uglavnom udobna i ležerna odeća, bilo bi lepo kad bih u trenerci mogla svuda da idem! Ali, kad god mogu ja je nosim. Kad nije trenerka na meni, onda su farmerice. Elegantnija odeća i štikle su za određene prilike. Mada i tada retko. Nikada ne bih obukla garderobu neodgovarajuće veličine, neudobnu, nešto što suviše upada u oči i sigurno ne nešto što previše otkriva. Volim da uživam u odeći, a ne da budem žrtva mode.

GRANICE USPEHA
Danas je izgleda najbolje biti glup i poslušan, ali na svu sreću ima nas još, koji smo borci za ideale! Ja sam stalni borac i tako sam navikla da postojim, čak i kad vidim da je zid ispred mene idem kroz njega, verovatno mi zato mnogi i kažu da sam muškarac u telu žene! Granice mog životnog uspeha? Eh, kad bi to neko od nas znao. Prvih pet mesta Forbsove liste!

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader