Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Magazine Arhiva

Vaja Dujović: Gluma je kao sport, rezultat je često nepredvidiv

Autor Vera Nikolić
Autor Vera Nikolić

Mlada glumica osvojila nas je neposrednošću, talentom i prelepim osmehom, a u intervjuu za Cosmopolitan otkriva tajnu hemije između nje i Milana Marića, koji joj je partner u seriji "Državni službenik".

Zelenooku glumicu neuobičajenog imena publika je upoznala kroz uloge u televizijskim serijama, kao hrabru Jovanku Čubrilović u "Branio sam Mladu Bosnu", romantičnu Krinku u "Jednoj letnjoj noći" i pijanistkinju Vidu Varađanin u “Santa Maria della Salute”. Posle rola u kojima je oživljavala likove devojaka iz različitih epoha, Vaja Dujović zablistala je i u jednoj od glavnih uloga u izuzetno gledanoj seriji "Državni službenik", koja se emituje na SuperStar TV. Ona glumi Anu, suprugu glavnog junaka Lazara, a kao savremena mlada žena koja je partnerka operativca BIA i zbog toga živi u stalnoj neizvesnosti, Vaja se pokazala sjajno. Hemija koja postoji između nje i njenog partnera u seriji, Milana Marića, toliko je uverljiva, da su se u javnosti pojavile spekulacije da su u vezi i u realnom životu.

A post shared by Vaja Dujovic (@vajovicduja) on May 26, 2019 at 9:18am PDT

U seriji „Državni službenik“ igrate suprugu glavnog lika koji tumači Milan Marić i kao par delujete neverovatno uverljivo. Kako vaš odnos izgleda kada se kamere isključe? Da li razvoj odnosa između Lazara i Ane utiče i na odnos između Milana i Vaje?
Milan i ja smo prijatelji od Akademije, zajedno smo studirali. Nas odnos je isti, možda malo bliži kako smo u poslednje vreme provodili dosta vremena zajedno. Naravno da odnos likova ne utiče na naš odnos privatno, ali svakako je odnos Vaje i Milana doprineo odnosu između Ane i Lazara, tj. naše dugogodišnje poznanstvo doprinelo je da izgledamo uverljivo kao par.

Šta je za vas najveći izazov u glumi?
Gluma je sama po sebi izazov. Kao u sportu, svaka utakmica je nepredvidiva, jer ne možete znati kakav će joj biti tok, protivnik i dinamika... Tako je i u glumi, svaki lik je nov, nove situacije, dinamika snimanja, predstava... i na kraju drugi partner.

Copyright: BRANIMIR M
Izvor: Cosmopolitan

Milan Marić, Vaja Dujović i Marko Božić, porodica Stanojević u "Državnom službeniku", foto: promo

Poznato je da su snimanja serija i filmova celodnevna i često izuzetno fizički naporna. Kako održavate kondiciju i liniju?
Trudim se da jedem redovno i zdravo, ponesem i na snimanje ponekad neku voćnu salatu. Svaki slobodan trenutak koristim da se relaksiram i odmorim. Takođe, redovno treniram u fitnes studiju “Sokolana”, to mi nikad ne pada teško jer su treninzi dobri, intenzivni, produktivni i uvek se jako dobro osećam posle njih.

S obzirom na to da je vaše lice na malim ekranima često u krupnom kadru, sigurno je da morate posebno da mu se posvetite. Kako izgleda vaša dnevna rutina nege kože lica?
Volim prirodnu kozmetiku, stare dobre “maske” po receptima naših mama i baka. Aktivni kiseonik je redovan proizvod, koji je prirodan, a čisti i osvežava kožu. Krema za oko očiju, krema za lice i što manje šminke.

Author: Damir Dervisagic Software:Adobe Photoshop CS6 (Windows) Created: 2019:04:08 19:31:14
Izvor: Cosmopolitan

Vaja Dujović, foto: Damir Dervišagić

Koji je vaš omiljeni modni detalj?
Kako nemam bušne uši i od nakita volim samo klasične i diskretne komade, mislim da je moj omiljeni ‘detalj’ košulja. Imam ih puno i nosim ih u raznim i različitim prilikama, nikad mi ne dosade.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader