Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Money & Career

Bijonse i Džej Zi najmoćniji u muzičkoj industriji

Autor Tijana Radovanovic
Autor Tijana Radovanovic

Magazin Billboard i ove godine objavio je listu najmoćnijih ljudi muzičke industrije, a prvo mesto očekivano je zauzeo slavni par.

Iako se na Billboardovoj listi Power 100 nalaze izvršni direktori, vlasnici i osnivači brojnih uticajnih izdavačkih i medijskih kuća, na samom vrhu liste našao se najpoznatiji svetski muzički par –. r'n'b zvezda na svetu Bijonse Nouls i njen muž, reper Džej Zi. U top 10 najmoćnijih sem njih nema muzičara, a ostala imena su gotovo nepoznata javnosti.

Kako se navodi u obrazloženju koje je izdao Billboard, gospodin i gospođa Karter zaslužili su prvo mesto zbog toga što su svoj status zvezda iskoristili da bi objavili nove albume na način na koji to do sada nije bila praksa.

Džej Zi je album Magna Carta Holy Grail objavio besplatno preko mobilnih platformi u saradnji sa kompanijom Samsung, a Bijonse je svoj istoimeni peti album predstavila bez ikakve najave i putem servisa iTunes, a album se širom sveta naziva vizuelnim spektaklom budući da je u jednom danu objavila 14 pesama i čak 17 spotova.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader