Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Money & Career

5 navika uspešnih žena

Autor Ana Pantić
Autor Ana Pantić

Koja god bila vaša definicija uspeha, trebalo bi da usvojite ovih pet navika...

Kada su u pitanju navike, ove bi trebalo da usvojite ako želite da zakoračite u klub uspešnih žena!

Maniri

Uspešne žene znaju koliku moć imaju dobri maniri. Čak i kad su na samom vrhu, one se prema drugima odnose s poštovanjem, ljubaznošću i saosećajnošću.

Emocije

Uspešne žene znaju da kontrolišu svoje emocije i tačno znaju kada nešto trebaju da kažu, kada da prećute, kada da ostanu kul, odnosno kada da ne reaguju. To ne znači da su one bezosećajne i ravnodušne. One i dalje mogu biti ljute, razočarane ili frustrirane, ali su naučile kada nije zgodno to pokazivati.

Samopouzdanje

Bilo da je to način na koji razgovaraju, kako su obučene ili kako se uopšteno drže, uspešne žene deluju veoma samopouzdano, čak i onda kad nisu sigurne u svoje sposobnosti.

Stalni razvoj

One su zadovoljne time gde su sada, ali i dalje traže nešto novo, veće, bolje. Nove izazove, veće mogućnosti. Zato ulažu u svoj razvoj i poboljšanje, kako bi postale najbolje moguće verzije sebe.

Greške

I na kraju, uspešne žene preuzimaju odgovornost za svoje greške, jer znaju da, uprkos najboljim namerama, stvari ponekad ne ispadnu onako kako bi trebalo. U takvim situacijama, može biti primamljivo svaliti krivicu na nekog drugog. Uspešne žene znaju da priznaju kada pogreše, ali znaju i kako da poprave situaciju.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader