Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Money & Career

Šta to pokreće uspešne dame: 14 inspirativnih citata

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

“Svakog dana uradite po nešto što vas plaši” - Elenor Ruzevelt

“Živite samo jednom. Ali, ako život odradite kako treba, jednom je dovoljno” - Mej Vest (glumica, pevačica)

“Strast je energija. Svakog dana budite svesni svoje energije kada radite stvari koje volite da radite” – Opra Vinfri (voditeljka)

“Definišite šta je za vas uspeh, dostignite ga svojim pravilima i sagradite život na koji ćete biti ponosni” – Ana Svinej (predsednica kompanije Volt Dizni)

“Mnogo sam radila na tome da gledam celu sliku, da se ne zaglavljujem u sopstveni ego. Verujem da smo svi na ovoj planeti sa nekim ciljem i svi imamo različite zadatke. Kada shvatite koji je vaš, sve se razvija i ide kako treba” – Elen Dedženeris (glumica, komičar)

“Ne verujem u krivicu. Verujem da svako treba da živi po svom impulsu do momenta dok ne povređuje druge i sudi o tuđim životima. Milsim da bi ljudi trebalo da žive potpuno slobodno” – Anđelina Džoli (glumica)

Izvor: Cosmopolitan

“Svakog dana uradite po nešto što vas plaši” - Elenor Ruzevelt (prva dama Amerike 1933-1945)

“Verujem da smeh troši najviše kalorija. Verujem u poljupce, u mnogo poljubaca. Verujem u snagu kada stvari ne idu kako treba. Verujem da je srećna žena najlepša žena. Verujem da je sutra nov dan i verujem u čuda” - Odri Hepbrn (glumica)

“Oduvek sam radila stvari za koje nisam u potpunosti spremna. Mislim da je to način da se poraste. Kada sebi kažete:“Uf, nisam sigurna da mogu ovo da uradim…“, tada dajete sve od sebe i tada rušite granice” - Marisa Majer (direktorka kompanije Yahoo)

“Naši izbori pokazuju ko smo i to mnogo više od naših sposobnosti” – Dž.K.Rouling (pisac)

Izvor: Cosmopolitan

“Moramo da prihvatimo da nećemo uvek praviti dobre izbore, da ćemo često brljati. Neuspeh nije suprotnost uspehu. On je deo uspeha” – Arijana Hafington (koosnivač Haffington Posta)

“Nekada sam išla ulicom kao najveća zvezda… Želim ljudima da okolo hodaju kao da su neko i nešto veliko i važno… Laž tako postane istina “– Lejdi Gaga (pevačica, kompozitor)

“Jedini način da nešto radite kako treba je da mnogo i predano radite. Onog momenta kada shvatite da volite to što radite, da je to prelepo i puno novca, u problemu ste” – Miučia Prada (vlasnica Prade)

“Naučila sam da uvek preuzimam poslove koje ranije nisam radila. Rast i udobnost ne idu zajedno” – Virdžinija Rometi (direktor kompanije IBM)

“Sebična sam, nestrpljiva i po malo nesigurna. Pravim greške, često izgubim kontrolu i teško me je podneti. Ali, ako neko ne može da me podnese u takvim izdanjima, onda me sigurno ne zaslužuje u momentima kada dajem sve od sebe” – Merilin Monro (glumica).

Izvor: Bizzlife

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader